IZ LOZNICE U BEOGRAD ZA 70 MINUTA: Brza saobraćajnica Šabac-Loznica pre Svetog Nikole!

Autor:

Vesti

05.09.2024

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnici svuda vredno rade i otvaranje je najavljeno za 15. decembar.

IZ LOZNICE U BEOGRAD ZA 70 MINUTA: Brza saobraćajnica Šabac-Loznica pre Svetog Nikole!

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas, drugog dana posete Podrinju u naselju Štitar, da će 15. decembra biti otvorena brza saobraćajnica Šabac - Loznica u dužini od 54,5 kilometara.

Vučić je obilazeći radove na tom putu u okviru posete Podrinju rekao da će brza saobraćajnica biti otvorena pre Svetog Nikole i izrazio zadovoljstvo onim što je do sada urađeno.

Republika

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

 

 

"Izgleda čudesno, završavamo do Svetog Nikole. Otvaramo brzu saobraćajnicu 15. decembra, što znači da će građani od Loznice do Beograda da stignu za maksimalno sat i 10 minuta", naglasio je Vučić.

Podsetio je da je ranije završen autoput Ruma - Šabac i da se sada završava brza saobraćajnica do Loznice i naglasio da azerbejdžanska kompanija Azvir odlično radi svoj posao.

"Hvala Azvirtu, koji zaista fantastično radi. Radnici svuda vredno rade. Mi sve finansiramo. Moje iskustvo govori, u poslednjih 12 godina, da je to jedna od dve najbolje kompanije koje rade na našim projektima. Oni treba da rade i deonicu brze saobrajnice Slepčević - Badovinci. Imaćemo i autoput Kuzmin - Sremska Rača kada uspemo da rešimo probleme sa Turcima, što je 19 km autouta ka Bijeljini i to sve ubrzano završavamo", rekao je Vučić.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

 

 

U obilasku sa predsednikom Vučićem su i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić, direktor Koridora Srbije Aleksandar Antić, gradonaccelnik Ssapca Aleksandar Pajich i predstavnici azerbejdzzanske kompanije Azvirt.

 

 

Nakon obilaska saobraćajnice Šabac–Loznica Vučić će u 12 časova prisustvovati vojnoj vežbi na Gučevu, a u 14 časova obići će firmu "Jovanović voće".

Vučić je posetu Podrinju, gde će boraviti do 9. septembra, počeo obilaskom radova na rekonstrukciji puta Bojić–Tekeriš, a kako je ranije najavljeno, tokom posete razgovaraće sa građanima, učestvovati u različitim događajima i posetiti više sela, opština i gradova.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading