ĆUTA ISPISAO GRAFIT NA PLOČNIKU ISPRED SKUPŠTINE, REAGOVAO JOVANOV: Dopustili su mu da od sebe pravi budalu (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.08.2024

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je verovatno vrhunac njegove inventivnosti, rezultat njegovih fascinantnih organizacionih sposobnosti i briljantne političke misli, ističe Jovanov

ĆUTA ISPISAO GRAFIT NA PLOČNIKU ISPRED SKUPŠTINE, REAGOVAO JOVANOV: Dopustili su mu da od sebe pravi budalu (VIDEO)

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke Milenko Jovanov objavio je na društvenoj mreži Iks snimak na kojem se vidi kako vođa Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta ispisuje grafit na pločniku ispred Narodne Skupštine.

- Narodni poslanik Ćuta ispisao grafit na pločniku ispred Skupštine. 

Ovo je verovatno vrhunac njegove inventivnosti, rezultat njegovih fascinantnih organizacionih sposobnosti i briljantne političke misli, ali je u nečemu drugom problem...

Nije fer što niko od ovih koji su stajali oko njega nije hteo da mu kaže da je poslanik, pa da, samim tim, to što je nažvrljao može da kaže, kao što i kaže, u skupštinskoj sali, da ima uvek uključene mikrofone za obraćanje medijima u holu NSRS, da, najzad, danima kampuje po emisijama u Šolakovim medijima, pa i tamo može da kaže svoju genijalnu misao... Rečju, da je deo političkog sistema i da može da koristi institucionalne mehanizme za obraćanje javnosti.

 

 

Umesto toga, dopustili mu da od sebe pravi budalu i pokaže da je u tom poduhvatu dogurao do kraja procesa. Jadan... - napisao je Jovanov.

Podsetimo, Jovanov je ranije komentarisao na Iksu izjavu dekana Rudarsko-geološkog fakulteta u Beogradu Biljane Abolmasov koja tvrdi da eksploatacija jadarita može da zadovolji potrebe za rudom i neophodnost zaštite životne sredine.

- A Topalko kaže da ne može. I šta sad? Kome verovati? - pitao je Jovanov.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading