DEMONSTRANTI BLOKIRALI KNEZA MILOŠA! Ponovo maltretiraju građane Beograda! (FOTO)

Autor:

Vesti

11.08.2024

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šačica u pokušaju reprize od sinoć...

DEMONSTRANTI BLOKIRALI KNEZA MILOŠA! Ponovo maltretiraju građane Beograda! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Nakon sinoćnjeg debakla na okupljanju, navodno protiv rudarenja litijuma, a sve sa ciljem rušenja predsednika Aleksandra Vučića, delovi delova sinoćne skupine, blokirali su ulicu kneza Miloša i za sada stoje kod zgrade Vlade Srbije

Kao da sinoćno vezivanje za šine i divljanje po Prokopu i železničkoj stanici na Novom Beogradu nije bilo dovoljno, sada se ponovo, u identično vreme blokira sam centar Grada. 

Foto: naxi kamere/printscreen

 

Podsetimo, demonstranti su juče, nakon održanog protesta na Terazijama, po nalogu Dragana Đilasa i Dragana Šolaka pravili haos blokirajući Prokop i Železničku stanicu Novi Beograd.

Na prestoničkoj saobraćajnoj žili kucavici prilikom blokade došlo je do težeg udesa i samo pukom srećom niko nije nastradao. Osim toga, pojedini aktivisti predlagali su da se umesto litijuma "iskopa raka Vučiću", te se danas oglasio i član predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Vladimir Đukanović oglasio se nakon neuspelih protesta opozicije u Beogradu.

- Danima smo pričali da se politika ne može da vodi ludovanjem, divljanjem, zauzimanjem institucija, blokadama… Nije vredelo. Na svaki racionalan stav dobijali smo na hiljade besmislenih uvreda kojekakvih šarlatana koji politiku zamišljaju kao mali Đokica. Sinoć su jasno pokazali da njima nikakav litijum i njegova eksploatacija nisu bitni, već je to samo izgovor da se ruši nasilno vlast, pre svega Aleksandar Vučić. Epilog- dvojica ekstremista vezanih za šine. Toliko o uspehu njihove revolucije - istakao je Đukanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Veljko

11.08.2024 19:54

Protesti nikome ne donose dobro.

Milan

11.08.2024 19:56

Manjina opet teroriše građane i normalnu funkcionisanje grada!

Dalibor

11.08.2024 19:59

Lažne ekološke patriote opet maltretiraju građane i normalno odvijanje života u gradu

Ivan

11.08.2024 20:09

Nedopustivo je da lažni ekolozi i lažne patriote narušavaju red i mir građanima