ĐILAS ŠALJE SVOJE ČAUŠE NA PROTEST, A ON DOVEO RIO TINTO?! Licemerni tajkun ne bira sredstva, evo kako je najavio haos! (VIDEO)

Autor:

Vesti

10.08.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Poturica, gora od Turčina..."

ĐILAS ŠALJE SVOJE ČAUŠE NA PROTEST, A ON DOVEO RIO TINTO?! Licemerni tajkun ne bira sredstva, evo kako je najavio haos! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Večeras su se na protestu protiv Rio Tinta pojavili Marinika Tepić i Borko Stefanović i još su na Tviteru napisali "Srbija se budi! Srbija se buni!"

Prisetimo se reči voditeljke N1...

Voditeljka N1: "Rio Tinto je u Srbiji osnovan 2001. kad ste vi bili na vlasti, prvu dozvolu su dobili 2004. kad ste vi bili na vlasti, posle toga ste im 9 puta proširili opseg istraživanja. A i tada ste znali kako je radio Rio Tinto 90-ih godina u Papua Novoj Gvineji."

 

 

Podsećamo, posle sramnog okupljanja na Terazijama, jedan od lidera protesta i navodni ekološki aktivista Zlatko Kokanović, pozvao je okupljenje da krenu u blokadu mosta "Gazela", kako bi još malo zagorčali život građanima Beograda i onima koju su mu trenutno u poseti.

Nakon što su skoro dva sata pravili šaradu u centru grada, blokirajući Terazije i okolne ulice, eto nove predstave skrojene u antisrspkim glavama Dragana Đilasa i Dragana Šolaka.

Protest prosto odiše antidžavnim stavom, nacionalsocijalističkim idejama, gde je sam kor različitih ekstremističkih i fašističkih organizacija, a od skoro se na ovom okupljanju pojavio i i predvodnik zabranjenog pokreta "Obraz" Mladen Obradović.

Podsetimo, "Otačastveni pokret Obraz" zabranjen je 2012. godine zbog nasilja, odlukom Ustavnog suda.

Raduju se i ustaše i islamističko Sarajevo ovim protestima, a verovali ili ne, na samoj "šetnji", kako to nazivaju učesnici, Albanci su deo jurišnih brigada! 

Koliko ne mare za Srbiju, njen narod i koliko su spremni na sve, pokazuje i činjenica da su na svoje proteste doveli i Šiptare, da se ''bore'' za Srbiju. To čak ni ne kriju, pa su svoje pomoćnike koji se na društvenim mrežama potpisuju kao UČK, pogurali u prve redove, a oni ponosno snimaju kako su usred Beograda i hvale se što im je omogućeno da zajedno sa opozicijom ruše srpsku vlast.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading