VUČIĆ ZAGRMEO: "NISAM JA DOVEO RIO TINTO U SRBIJU, VEĆ ONI IZ BIVŠEG REŽIMA"! Najvažnije je zdravlje našeg naroda

Autor:

Vesti

04.08.2024

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Problem je što će litijum

VUČIĆ ZAGRMEO: "NISAM JA DOVEO RIO TINTO U SRBIJU, VEĆ ONI IZ BIVŠEG REŽIMA"! Najvažnije je zdravlje našeg naroda

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Najvažnije da se obezbedi i osigura zdravlje za naše ljude i zaštita životne sredine.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimak sa jučerašnjeg obraćanja, gde je istakao da Rio Tinto u Srbiju nije doveo on, već ljudi iz bivšeg režima.

Predsednik je istakao da je za njega najvažnije da se obezbedi i osigura zdravlje za naše ljude i zaštita životne sredine, te zaključio da je njegova obaveza da donosi odluke u skladu sa interesima naroda.

"Nisam ja doveo Rio Tinto, već oni iz bivšeg režima. Oni su pregovarali, oni su zbog Rio Tinta menjali zakone. Za razliku od njih, moja obaveza je da donosim odluke u skladu sa interesima naroda. Za mene je najvažnije da se obezbedi i osigura zdravlje za naše ljude i zaštita životne sredine. Bez toga neću ni da razgovaram ni o čemu.", stoji u objavi predsednika Vučića.

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane u oružanoj akciji "Oluja".

Svečanost se održala  na stadionu „Lagator“ u Loznici pred više od 30.000 ljudi.

Na stadionu Lagator su se okupili predstavnici celokupnog državnog vrha, kao i Patrijarh Porfirije i starešine SPC.

Prilikom izlaska na binu Vučić je dočekan ovacijama prisutnih, a potom je pozdravio sve zvanice i narod koji se okupio na Lagatoru.

- Deset godina je kako obeležavamo na svečan način ovaj zločin, najveće etničko čišćenje u Evropi od Drugog svetskog rata. Okupljamo se da obeležimo veliku srpsku tragediju, veliku nesreću. I 10 godina to radimo bez izuzetka, iako uvek imate "važnije stvari".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading