UHAPŠEN SRBIN NA JARINJU! Kurtijevi batinaši ne prestaju da se iživljavaju nad našim državljanima!

Autor:

Vesti

31.07.2024

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odvezen je u Kosovsku Mitrovicu

UHAPŠEN SRBIN NA JARINJU! Kurtijevi batinaši ne prestaju da se iživljavaju nad našim državljanima!

Foto: Danijel Kokanović

Pripadnici takozvane kosovske policije priveli su na administrativnom prelazu Jarinje srpskog državljanina jer je navodno za prevoz tereta pokazao falsifikovani dokument Ministarstva životne sredine i prostornog planiranja.

Osumnjičeni je, kako se navodi u saopštenju policije, po nalogu tužioca priveden.

Utovareno vozilo je, navela ja tzv. kosovska policija, zbog bezbednosti i težine odvezeno na carinski terminal u Kosovskoj Mitrovici.

Podsećamo, pripadnici tzv. kosovske policije uhapsili su D.D. u južnom delu Kosovske Mitrovice, saopštila je tzv. kosovska policija, dodajući da je razlog hapšenja to što je D. D. osumnjičen da je u maju prošle godine u Zvečanu učestvovao u sukobu pripadnika Kfora, tzv. kosovske policije i građana, kada je povređeno više od 50 Srba i oko 25 pripadnika Kfora.

Protiv D. D. je u specijalnom tužilaštvu podneta krivična prijava u vezi sa navodnim napadom na službeno lice tokom sukoba.

Sumnjiči se za navodna krivična dela "protivustavno delovanje u cilju napada na ustavni poredak Kosova'', kao i ''ugrožavanje lica pod međunarodnom zaštitom'', ''učešće u grupi koja vrši krivično delo i huliganizam'' i ''napad na službeno lice", saopštila je tzv. kosovska policija na svom Fejsbuk profilu, a prenosi Koha.

Pripadnici tzv. kosovske policije su u maju 2023. godine upali su u zgrade opština u Zubinom Potoku, Zvečanu i Leposaviću, upotrebivši suzavac, dimne i šok bombe protiv Srba koji su pokušali da ih spreče da uđu u opštinske prostorije.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading