POKRIJTE SE UŠIMA, IZGUBIĆETE I TO MALO LJUDI! Potpuni debakl Aleksićeve stranke i Manojlovića na protestu u Negotinu! Okupila se "masa" od 15 ljudi! (FOTO)

Autor:

Vesti

26.07.2024

20:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debakl lideri organizuju debakl proteste.

POKRIJTE SE UŠIMA, IZGUBIĆETE I TO MALO LJUDI! Potpuni debakl Aleksićeve stranke i Manojlovića na protestu u Negotinu! Okupila se "masa" od 15 ljudi! (FOTO)

Foto: Republika, Tanjug/Strahinja Aćimović

Novi protest protiv eksploatacije litijuma odvio se u Negotinu, u režiji Miroslava Aleksića i Save Manojlovića

Ovog puta su izostali pompezni naslovi, ali i broj ljudi, koji je sa jučerašnjih 50 protestanata u Grockoj spao na 15 sa sve prolaznicima. 

Republika

Foto: Republika

 

Da li može postojati jasniji odgovor da li su građani Srbije za eksploataciju ove rude?

Naravno da ne! Takođe, očekujemo da će opozicioni mediji i same kolovođe ovih "ekoloških" protesta zabašuriti ovaj nemili skup po njih.

Podsetimo, jedan opozicioni medij preneo je juče kako se na protestu u Grockoj okupio jedan broj ljudi koji je "ustao protiv Rio Tinta". Sve bi to bilo u redu da naslov nije u koliziji sa slikom samog protesta do koje smo došli, a koja prikazuju svega 50 građana koji su se okupili u znak protesta protiv iskopavanja litijuma.

U okupljene računamo i slučajne prolaznike, kako bismo iole dali na kredibilitetu onima koji se ne libe da volju građana Srbije preinačuju i prave pompu i paniku ni oko čega, u pravom smislu te reči.

Kampanja koja se vodi u pomenutom i srodnim medijima jeste takva da se navodni "ekološki protesti" prikazuju kao legitimna borba protiv iskopavanja ove rude, predstavljajući okupljanja kao "masovna", sa jakim porukama, dok slika iz Grocke i pomenuta anketa ipak oslikavaju neku drugu realnost...

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading