KVALITETAN TV PROGRAM U PRIŠTINI! Omiljena zanimacija kosovskih političara - PRAĆENJE SEDNICE SKUPŠTINE SRBIJE (VIDEO)

Autor:

Vesti

25.07.2024

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bisljimi ne skida pogled sa

KVALITETAN TV PROGRAM U PRIŠTINI! Omiljena zanimacija kosovskih političara - PRAĆENJE SEDNICE SKUPŠTINE SRBIJE (VIDEO)

Foto: Youtube.com/RTV KIM, X/Besnik Bislimi

Da se u Prištini prati i sluša sve što se govori u Skupštini Srbije, potvrdio je tamošnji zamenik lažnog premijera Besnik Bisljimi.

On je reagovao na govor srpskog premijera Miloša Vučevića pred poslanicima koji je rekao da Srbija nije prihvatila francusko-nemački sporazum.

"Nismo ga potpisali i stavili smo jasne odrednice, odnosno jasne primedbe na isti i rekli vrlo jasno – neprihvatljivo je bilo kakvo implicitno, eksplicitno, priznavanje nezavisnosti takozvanog Kosova, to je crvena linija za Republiku Srbiju", rekao je Vučević.

Bisljimi sa druge strane kaže kako je Vučević rekao da Evropska unija mora da bude uverena da ne postoji Osnovni sporazum za Srbiju, što pokazuje da, iako prati srpsku skupštinu, ne prati je pažljivo jer Vučević to nije rekao, ili samo želi da narodu na Kosmetu servira još malo antisrpske propagande.

"Premijer Srbije postavlja pitanje visokim predstavnicima EU: Šta je još potrebno da vas ubede da za Srbiju nema Osnovnog sporazuma? Da je njihovo učešće u dijalogu samo da bi se izbegle eventualne sankcije? Koliko nam je još nacrta planova potrebno pre nego što sve države članice otkriju istinu", upitao je Bisljimi u objavi na Iksu.

Dok Bisljimi prodaje priču u koju ni sam ne veruje, Srbija predstavlja jedini stabilišući faktor u dijalogu Beograda i Prištine i, za razliku od destabilišućih tendencija lažne države, Srbija zapravo ulaže ogromne napore u dijalog, ne bi li obezbedila mir na čitavom Zapadnom Balkanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading