VUČIĆ OTKRIO KAKAV TRIK SLEDI PROTIV TRAMPA: "Ovo sam očekivao! Doneta je mudra odluka u štabu DEMOKRATA!"

Autor:

Vesti

21.07.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se oglasio povodom odustajanja Džozefa Bajdena od predsedničke trke!

VUČIĆ OTKRIO KAKAV TRIK SLEDI PROTIV TRAMPA: "Ovo sam očekivao! Doneta je mudra odluka u štabu DEMOKRATA!"

Foto: Printscreen/Pink TV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se osvrnuo i na pokušaj atentata na Donalda Trampa, kao i da Džo Bajden odustao od predsedničke trke.

- Rekao sam da će se baš tako odigrati. Znao sam da to sledi. Otkriću vam tajnu - nema Kamala Haris velikih izgleda protiv Trampa. To će biti jedna od najneizvesnijih utkamica. Mislim da je doneta odluka, vrlo mudra odluka u štabu Demokrata da, ako se u nešto pomalo razumem, to su svakako izbori, da se uključi u kampanju Mišel Obama. Što će reći, kandidat će biti Kamala Haris, ali će da je nosi Mišel Obama i da se transfer popularnosti sa Mišel Obame prebaci na Kamalu Haris. Kamala Haris nema tu vrstu ni emocije, ni tu vrstu harizme kojom bi mogla da pridobije u ovom trenutku većinu u odnosu na Trampa, ali Mišel Obama ima. Dakle, Obama to je deo dila koji je napravljen i obaveštavam vas, pošto to znam, ne zato što sam vidovit ili ne znam šta, i videćete njenu veliku ulogu u ovoj kampanji i to će ove izbore napraviti izuzetno interesantnim. Inače, Kamala, ja sam je upoznao u Minhenu, mislim. Onako, žena, žustra, energična, oni očekuju da doprinese posebno uz ulogu gospođe Obame, da doprinese strahovitom rastu popularnosti kod afroameričke populacije, stabilizacije popularnosti kod latino populacije. Afroamerička populacija je na oko 14 procenata, u Americi 19%, čak kažem, 21% ide latino populacija i naravno urbana populacija koja mora iz letargije da se podigne u potpunost i da bi mogli uopšte da se takmiče protiv predsednika Trampa. Što se nas tiče, s pažnjom sve da gledamo, da pokušamo da imamo najbliže kontakte i najbliže odnose sa ljudima iz okruženja predsedničkog kandidata Trampa, bivšeg predsednika, naravno i da imamo unapred pripremljene odnose sa ljudima gospođe Kamale Haris. To je ono što mi možemo da radimo, ali ovo što se tiče atentata, ovo jeste zastrašujuće i ne bih da govorim šta bi bilo da se to negde drugo desilo i kako bi nam držali pridike i koliko bi morao traktata Milan Antonijević da napiše o institucijama i o svemu drugom, ovako ostade bez traktata, institucija i svega drugog. To je da nam drže predavanja kako je kod nas nasilje u politici, a kod njih valjda nije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (31)

Loading
Motaba

21.07.2024 22:43

Demokrate su lukav manevar uradile i predložile da Kamala Haris menja Bajdena, dok je realna snaga Mišel Obama. Jer Mišel Obama treba da je buduća zvezda američke politike i ona treba da bude prva žena predsednik SAD. Na žalost, ko god da pobedi, prema nama će biti minimalnih, skoro nikakvih pozitivnih izmena. Samo će Tramp možda manje da nas pritiska, ali sve ostalo će biti isto.

Basta

21.07.2024 22:45

Neka pobedi onaj koji ce Srbiju uvazavati i postovati u nasim granicama.

Doca

21.07.2024 22:45

Vucic sve dobro kaze

Tanja

21.07.2024 22:46

Vučić je dokazao da je izuzetan lider koji prati globalne političke trendove i razume njihove posledice.