MONSTRUOZNA PRETNJA VUČIĆU I NJEGOVOJ DECI! Brnabić: "Čestitam vam svima što ste uspeli da pokažete dokle mržnja i ćutanje mogu da dovedu"

Autor:

Vesti

12.07.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Šta je ovo - poziv na mir, na poštovanje žrtava??"

MONSTRUOZNA PRETNJA VUČIĆU I NJEGOVOJ DECI! Brnabić: "Čestitam vam svima što ste uspeli da pokažete dokle mržnja i ćutanje mogu da dovedu"

Foto: printscreen

Predsendica Skupštine Srbije Ana Bnrabić reagovala je povodom skandaloznog intervjua portala "Danas" sa Munirom Subašić, predsednicom pokreta "Majke Srebrenice" koja je rekla da "Vučić treba da očekuje kaznu od Alaha", a potom pomenula i decu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Munira Subašić izrekla je do sada najmonstrouzniju pretnju - i ne samo po život predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, već direktnu pretnju po život njegove dece i njegovih još uvek nerođenih unučadi. Citat: "Meni je žao što Aleksandar Vučić nije bio sponzor Rezolucije, što se na taj način nije nama majkama izvinio. Mrtvi se ne mogu vratiti, ali ipak i on ima svoju djecu. Mora da misli na to. Nije samo njegov život važan – važan je život njegove djece i njegovih unučadi". Aleksandar Vučić mora "misliti na život njegove dece i njegovih unučadi"?!? Šta je ovo - poziv na mir, na poštovanje žrtava?? I to čoveku koji je otišao u Srebrenicu da oda poštovanje žrtvama i majkama Srebrenice, a koga su tamo pokušali da ubiju, za šta niko nije ni optužen, a kamoli odgovarao. Kad niko ne reaguje - ni iz BiH, ni iz međunarodne zajednice - na godine spianja mržnje, kad ćute o lažima da je bio iznad Sarajeva sa snajperom, kad ćutanjem odobravaju pokušaj njegovog ubistva, kao što odobravaju već 9 godina, onda dođe do ovoga. Sad nastavite da ćutite svi - i međunarodna zajednica i ovdašnji opozicioni političari, i Sarajevo, a tajkunski pamfleti kao što je "Danas" neka nastave slobodno da prenose ovakve stvari bez trunke zadrške, bez ikakve ograde, bez ikakvog suda, čime i oni izražavaju svoje slaganje sa pretnjama Aleksandru Vučiću, njegovoj deci i unucima. Čestitam vam svima što ste uspeli da pokažete dokle mržnja i ćutanje mogu da dovedu. Mi ćemo, uprkos svemu, nastaviti da se borimo za mir, za stabilnost, za bolje povezan region, za budućnost i generacije koje dolaze posle nas - i nećemo ni kleti, ni bacati fatvu, ni pretiti ni liderima drugih zemalja, ničijoj deci i ničijim unicima, ali se nećemo plašiti, nikada, da uvek kažemo istinu i da se za istinu borimo - onako kako se bori Aleksandar Vučić - napisala je Brnabić na svom Iks nalogu.

 

 

Podsetimo, "Danas" je intervjuisao Muniru Subašić iz "Majki Srebrenice", a glavna teza je da "Vučić treba da očekuje kaznu od Alaha"!

Ona izražava žaljenje što Vučić nije bio sponzor sramne Rezolucije o Srebrenici i što se, kako kaže, nije izvinio!

- Mrtvi se ne mogu vratiti, ali ipak i on ima svoju decu. Mora da misli na to. Nije samo njegov život važan, važan je život njegove dece i njegovih unučadi - upozoravajuće govori Munira za opozicioni Danas.

Pomenuti mediji postavlja pitanje da li očekuje da će Vučić ikada doći u Srebrenicu i izviniti se bošnjačkom narodu, ona odgovara:

- Ne mora. Ako on može živeti i da njega proganja laž i neistina onda on neka živi u lažima. Ja znam pravu istinu i ja živim u istini - zaključuje Subašić  a da pritom nijednog trenutka ni ona, a ni tajkunski Danas ne pominju da je Vučić u Potočarima položio cvet 2015. godine kada je umalo ubijen!

Kletve upućene u ovom tekstu i pominjanje Vučićeve dece rezultat su njegove borbe za srpski narod i to što nije dozvolio da se naš narod proglasi genocidnim!

Više puta je predsednik Srbije ponovio svoje saučešće i osudio sve zločine nad Bošnjacima i drugim narodima, ali je jasna namera kampanje koja se vodi u Bosni i Hercegovini, čiji su promoteri, nažlost, i opozicini mediji, ali i opozicioni lideri u Srbiji!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading