Đurić na proslavi Dana i slave Mesne zajednice "Pejićevi salaši - Nemanovci" (FOTO)

Autor:

Vesti

23.06.2024

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre par meseci sam ovde, sa najmlađim sugrađanima Pejićevih salaša, posadio drvo u parkiću, na igralištu iza Mesne zajednice, čime smo simbolično iskazali želju da Novi Sad učinimo još zelenijim i lepšim mestom za život, istakao je Đurić.

Đurić na proslavi Dana i slave Mesne zajednice "Pejićevi salaši - Nemanovci" (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram/milandjuric.ns

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić objavio je na svom Instagram profilu fotografije nedeljnog popodneva koje je proveo na proslavi Dana i slave Mesne zajednice "Pejićevi salaši - Nemanovci". 

 

 

- Nedeljno popodne proveo sam na proslavi Dana i slave Mesne zajednice "Pejićevi salaši - Nemanovci". Pre par meseci sam ovde, sa najmlađim sugrađanima Pejićevih salaša, posadio drvo u parkiću, na igralištu iza Mesne zajednice, čime smo simbolično iskazali želju da Novi Sad učinimo još zelenijim i lepšim mestom za život. Idemo zajedno ka tom cilju - napisao je Đurić.

On se zahvalio domaćinima i čestitao im slavu. 

Podsećamo, gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić sastao se početkom maja u Gradskoj kući sa radnicima JKP "Čistoća" Danijelom Nikolićem, Haljitom Bezjakom i Sabitom Itajem iz Novog Sada, koji su, u vreme obavljanja svojih radnih zadataka, spasili život čoveku koji je hteo da ga okonča skokom sa Varadinskog mosta u Dunav.

- Oni su naši heroji! Radnici "Čistoće" sprečili su da jedan čovek okonča život i pokazali na delu hrabrost i spremnost da pruže pomoć. Oni nisu okrenuli glavu na drugu stranu niti su nezainteresovano nastavili svojim putem, već su bez oklevanja svoje vreme i pažnju usmerili na nepoznatog čoveka kojem je u tom trenutku bila potrebna pomoć. Hvala na iskazanoj ljudskosti i nadam se da će vaš primer humanosti slediti i drugi – rekao je Milan Đurić.

Više o ovome pročitajte ovde.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading