VUČEVIĆ POSTROJIO SRĐANA MILIVOJEVIĆA: Svi koji crtaju Vučiću metu na čelo, čine to iz istih motiva kao mafijaši koji su mu spremali likvidaciju!

Autor:

Vesti

23.06.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Vlade Srbije i lider Srpske napredne stranke oštro je odgovorio poslaniku Demokratske stranka

VUČEVIĆ POSTROJIO SRĐANA MILIVOJEVIĆA: Svi koji crtaju Vučiću metu na čelo, čine to iz istih motiva kao mafijaši koji su mu spremali likvidaciju!

Foto: Tanjug/VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODNA MILJEVIĆ

Miloš Vučević, predsednik Vlade Srbije i lider SNS, reagovao je na pisanje poslanika Demokratske stranke Srđana Milivojevića, koji je na društvenoj mreži Iks napisao za predsednika Srbije Aleksandra Vučića da je šef mafije. 

- Aleksandar Vučić je bio glavna meta za likvidaciju najopasnijih mafijaških bosova na Balkanu, što je potkrepljeno materijalnim dokazima u pravnim postupcima koji su započeti upravo zahvaljujući hrabrosti i požrtvovanju predsednika Vučića -poručio je Vučević. 

Takođe, premijer je podsetio i da se šefu države konstantno crta meta na čelu, kao i njegovoj porodici. 

Foto: Tanjug/ Strahinja Acimovic

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

- Svi oni koji se navodno bave politikom, a konstantno crtaju metu na čelu predsednika Vučića i njegove porodice, čine to iz istih motiva iz kojih i mafijaški bosovi koji su spremali likvidaciju srpskog predsednika. A možda i u sprezi sa njima - navodi premijer. 

Milivojević je ranije na Iksu napisao da je predsednik zemlje šef mafije. 

- Šef mafije Aleksandar Vučić koji na Skaj aplikaciji ima nadimak Oskar, postrojava policiju učeći je šta je njen posao - napisao je Milivojević. 

Ovo nije prvi put da opozicija brutalno vređa predsednika zemlje ili njegovu porodicu ili svesno minimizira opasnost koja postoji od kriminalnih krugova kojima je država objavila rat. 

Foto: RTS/printscreen

Poslanik DS Srđan Milivojević

Predsednik Srbije je na meti mafijaških krugova kad je objavio rat organizovanom kriminalu, a bio je planiran i atentat na njega tokom otkrivanja spomenika Stefanu Nemanji u centru Beograda. Kasnije je otkriveno da je tokom ceremonije otkrivanja spomenika veliki broj snajperista bio raspoređen po krovovima kako bi sprečili atentant. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Nemanja

23.06.2024 16:05

Sramno je šta ovaj prodavac kerećih pljeskavica Milivojević ima da komentariše nešto. Svi znamo da je predsednik Vučić glavni "krivac" mafiji, njihov najveći protivnik. I ovakve izjave nikako ne priliče političaru,pa čak to bio i šljam kakav je Milivojević

Jeka

23.06.2024 16:10

Strasno je sta sve ovi iz opozicije cine i kako postupaju, i to sve zato sto im je Vucic najveca prepreka dolaska do vlasti

Maja

23.06.2024 16:11

Nijedan predsednik nije imao tolike napade na sebe i svoju porodicu kao Vucic.

Marko

23.06.2024 16:22

Opozicija nema konkretna rešenja za probleme Srbije, već samo kritikuje bez konstruktivnih predloga. Vučić aktivno radi na rešavanju problema i unapređenju zemlje.