VUČIĆ SE SASTAO SA KUŠNEROM: "Predstavio sam mu viziju Beograda kao svetske metropole!" (Foto)

Autor:

Vesti

19.06.2024

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa Džaredom Kušnerom i na društvenoj mreži Instagram podelio fotografije susreta sa njim.

VUČIĆ SE SASTAO SA KUŠNEROM: "Predstavio sam mu viziju Beograda kao svetske metropole!" (Foto)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je da je danas imao prilike da se upozna sa projektom za velelepni hotel u Beogradu.

- Inspirativna razmena ideja sa @jaredckushner kojem sam sa ponosom pokazao naš glavni grad i izložio neke od planova za njegov još brži rast. Predstavio sam mu viziju Beograda kao svetske metropole, čiji je kosmopolitski duh oduvek privlačio ljude iz svih krajeva sveta, a @jaredckushner je meni predstavio projekat za velelepni hotel u Beogradu koji će doprineti da naša prestonica postane centar ovog dela sveta, koji će se na globalnoj mapi pozicionirati kao nezaobilazna destinacija i poželjno sedište za najveće korporacije, univerzitete i međunarodne institucije, ali i nadahnuće za umetnike, naučnike i nadasve mlade ljude iz svih krajeva sveta. Takav Beograd želimo da ostavimo našim budućim generacijama - napisao je Vučić na instagramu.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa specijalnim izaslanikom Evropske Unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom u zgradi Predsedništva. Tokom dana, Lajčak je u Beogradu razgovarao i sa ministrom spoljnih poslova Markom Đurićem. U Beograd, Lajčak je došao iz Prištine gde je razgovarao sa predstavnicima privremenih institucija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (20)

Loading
Ciki

19.06.2024 19:29

Srce bi mi bilo puno kada bi Beograd dobio luksuzni hotel umesto onih oronulih zgrada

Basta

19.06.2024 19:29

I treba Beograd da se gradi i razvija! Sjajnu stvar radi predsednik Vucic sa novim investicijam sto cine Beograd najboljim gradom u regionu.

Mila

19.06.2024 19:34

Beograd je svetska Metropola

Мiraš

19.06.2024 19:42

Sastanak sa Kušnerom i planovi za razvoj Beograda kao svetske metropole mogu biti znak da se glavni grad Srbije otvara ka globalnim trendovima i postaje privlačna destinacija za međunarodne investitore.