KAKAV "ŠAMAR" I TO OD SVOG SUNARODNIKA: RAMA odbio da se sastane sa KURTIJEM u Prištini - razlog je više nego jasan!

Autor:

Vesti

10.06.2024

16:33 >> 16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Albanije Edi Rama boravi u poseti Kosovu i Metohiji, međutim, nije imao sastanak sa tzv. premijerom Aljbinom Kurtijem, saopštila je Vlada tzv. Kosova, prenose mediji.

KAKAV "ŠAMAR" I TO OD SVOG SUNARODNIKA: RAMA odbio da se sastane sa KURTIJEM u Prištini - razlog je više nego jasan!

Foto: Tanjug AP Photo/Michael Varaklas

Portparol tzv. Vlade Perparim Krieziu rekao je da se Rama u Prištini sastaje sa onima sa kojima treba da uskladi odnose.

Krieziu dodaje da je Rama pozvan iz kabineta premijera na aktivnosti povodom obeležavanja 25. godišnjice oslobođenja Kosova 12. juna, ali da je iz kabineta premijera Rame saopšteno da on neće biti prisutan.

„Dobrodošao je da se uključi u aktivnosti državne agende. Želimo da dođe na 146. godišnju Manifestaciju Prizrenske lige, jer Prizrenska liga nije samo kosovska“, izjavio je portparol tzv. Vlade Perparim Krieziu.

Dok se komešaju političke vode kod Albanaca, trzavice iz Sarajeva na sve srpsko ne prestaju, te je predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić osula paljbu po Denisu Bećiroviću, nakon što je gnusno udario na Svesrpski sabor.

- Hajde i nekako što gospodin Bećirović nije pročitao Deklaraciju o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda koja je usvojena u subotu, 8. juna, ali izgleda da on nikada nije pričitao ni Dejtonski mirovni sporazum, što je posebno zabrinjavajuće. No, dobro - tako vam je to kada vam se čitava politika svodi na to da mrziš Aleksandra Vučića. Za to nije potrebno ni čitati deklaracije, ni mirovne sporazume koji su stub BiH, ni pažljivo slušati govore.

Za to je potrebno samo da se prepustiš mržnji. Probudiš se ujutru - mrziš Vučića. Sat otkuca podne - mrziš Vučića. Legneš da spavaš - mrziš Vučića. Onda ti neki glasić kaže da je taj Vučić baš taj dan rekao da nam je najvažniji mir, da svi treba da se vrate poštovanju Dejtonskog mirovnog sporazuma, da nikome ne želimo loše i da je posebno važan suživot sa svima. Nema veze - ti i dalje mrziš Vučića. Takvi ljudi, kakav je nažalost Bećirović, jesu sami najveća pretnja miru i jesu, na kraju, najveći i nepopravljivi ekstremisti. Velika sreća za region je što je njegov uticaj, summa summarum, ravan nuli (0) - napisala je Brnabićeva na svom zvaničnom Iks nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading