"KAO MALI, TO NIKAKO NISAM MOGAO DA RAZUMEM..."! Predsednik Vučić o značaju Srba sa druge strane Drine Srbiji!

Autor:

Vesti

08.06.2024

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvarno vidim težu situaciju za nas nego što je svi drugi vide i ne zbog ovoga danas ili zbog svega što nam rade u Prištini, već zbog svega onoga što se zbiva u svetu, biće sve teže i sve lošije svakoga dana. Ovo je veliki dan za nas, rekao je Vučić.

"KAO MALI, TO NIKAKO NISAM MOGAO DA RAZUMEM..."! Predsednik Vučić o značaju Srba sa druge strane Drine Srbiji!

Foto: printscreen/Tanjug, Republika

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras, na svečanom koktelu povodom završetka Svesrpskog sabora u Beogradu, da će biti sve teža situacija i na KiM zbog poteza Prištine, ali i sve teže u svetu, kao i da je zbog toga veoma značajno ono što su Srbija i Republika Srpska danas uradile, jer su postavile temelji za mnoge važne stvari u budućnosti.

- Stvarno vidim težu situaciju za nas nego što je svi drugi vide i ne zbog ovoga danas ili zbog svega što nam rade u Prištini, već zbog svega onoga što se zbiva u svetu, biće sve teže i sve lošije svakoga dana. Ovo je veliki dan za nas - rekao je Vučić.

Kazao je da se upravo u Beogradu na vodi, gde se nalaze, vidi šta je to sve što je sve uređeno zajedno prethodnih godina.

- Ispred prelepe Kule, na jednoj od najlepših promenada u celoj Evropi, mogli ste da primetite jednu stvar, zašto je Miletu (Dodiku) i danas za nijansu lakše. Kad vam padnu na pamet politički protivnici, onda znači da vam je relativno lako i da imate dovoljno vremena da se na njih osvrnete. Ja nemam vremena da se na njih osvrćem, što znači da je Mile i dalje u boljoj formi i za nijansu mu je lakše. Nemam vremena da o njima govorim, zato što stvarno vidim težu situaciju - rekao je Vučić.

Kaže da su mu kao detetu uvek govorili, kada je bio sa one strane Drine, odakle mu je otac poreklom, koliko ljudi ne razumeju šta taj narod znači za Srbiju i koliko je vole.

- Nikada to nećete razumeti. Ja sam ih gledao onako u čudu, tek sam kasnije, kada sam odrastao, shvatio koliko su bili u pravu. Da mi nikada nismo dovoljno razumeli da je Srbija sve. I čoveku na Sokocu i u Prijedoru, i u Milićima, Trebinju, Bijeljini, Doboju, Šamcu i u svakom drugom mestu - rekao je Vučić.

Istakao je da nama Banjaluka, ali i Istočno Sarajevo i Trebinje i svaki drugi grad postaje jednako drag, kao i bilo koje drugo mesto u Srbiji. 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (45)

Loading
Dragana

08.06.2024 21:31

Nemamo mi nikoga važnijeg od naših Srba u Republici Srpskoj.

Mirta

08.06.2024 21:40

Srbija i Srpska samo zajedničkim snagama će pokazati koliko je srpska veza jaka!

Gaga

08.06.2024 21:45

I sa ove i sa one strane Drine, svaki grad u kome zivi srpski narod nam je bitan!

Jovana

08.06.2024 21:47

U vremenu kada su se svi urotili protiv nas, važno je da imamo ovo jedinstvo koje će pokazati koliko su Srbi dušom veliki narod!