SRBIJA JE GLASALA OVAKO: U ovih šest gradova i opština SNS je odneo UBEDLJIVU POBEDU!

Autor:

Vesti

04.06.2024

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lokalni izbori održani su u redovnom terminu, četiri godine nakon prethodnih.

SRBIJA JE GLASALA OVAKO: U ovih šest gradova i opština SNS je odneo UBEDLJIVU POBEDU!

Foto: ST/Dragan Kadić

U nedelju, 2. juna, održani su lokalni izbori u 89 gradova i opština širom Srbije. Srpska napredna stranka (SNS) istakla se kao najveći pobednik, ostvarivši ubedljive rezultate u većini mesta. U nekim opštinama, poput Bosilegrada, ubedljivost pobede iznosi čak 95 odsto glasova, dok je u Surdulici koalicija oko SNS-a osvojila 90 odsto glasova.

Bosilegrad - 95 odsto glasova za SNS

Na osnovu 100 odsto obrađenih glasova, lista Srpske napredne stranke "Bosilegrad sutra" ostvarila je impresivnih 95 odsto glasova, što je istaknuto kao izuzetno visok procenat podrške.

Surdulica

U Surdulici, koalicija oko SNS-a ostvarila je pobedu sa 90 odsto glasova, dok će prema predizbornom koalicionom dogovoru SPS imati 18 odbornika, a SNS 14. Udruženoj opoziciji pripašće dva odbornička mesta, dok će jedno pripasti Narodnom pokretu.

Pećinci 

U opštini Pećinci, lista "Aleksandar Vučić - Pećinci sutra" osvojila je 82,36 odsto glasova na lokalnim izborima, prema preliminarnim rezultatima Opštinske izborne komisije.

Impresivni rezultati u Vršcu i Svilajncu

U Vršcu, lista "Aleksandar Vučić Vršac sutra" ostvarila je ubedljivu pobedu, osvojivši 68,8 odsto glasova, dok je lista "Aleksandar Vučić - Svilajnac sutra" osvojila 76,52 odsto glasova na lokalnim izborima.

Rezultati izbora u Bačkoj Palanci

U Bačkoj Palanci, lista "Aleksandar Vučić-Bačka Palanka sutra" osvojila je 67,22 odsto glasova na lokalnim izborima, dok je Ujedinjena opozicija osvojila 17,23 odsto glasova. Srpska radikalna stranka osvojila je 7,71 odsto glasova, dok su ostale liste osvojile manje od 3 odsto glasova.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (21)

Loading
Sandra Milo

04.06.2024 07:32

Niko u ovoj zemlji nema sanse pred jednim imenom a to je ALEKSANDAR VUCIC!

duki

04.06.2024 07:32

narod je izabrao domacinsku patriotsku stranku koja radi i gradi a ne sarlatane iz opozicije

Ana Ilic

04.06.2024 07:33

Pobeda je bila neminovna! Bravo!

Anica

04.06.2024 07:34

Zasluzena pobeda! Nas predsednik, pored svih nepravda i nedaca on se bori i ne odustaje od nas.