EVO U KOJOJ OPŠTINI SU NAPREDNJACI OSVOJILI ČAK 95,9 ODSTO: Gotovo svi građani koji su izašli na izbore glasali su za SNS! Predsednika ove opštine dobro znate po neobičnom modnom ukusu!

Autor:

Vesti

02.06.2024

22:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji su održani lokalni izbori, Srpska napredna stranka je odnela apsolutnu pobedu u gotovo svim opštinama. U Bosilegradu dobili su čak 95,9 odsto

EVO U KOJOJ OPŠTINI SU NAPREDNJACI OSVOJILI ČAK 95,9 ODSTO: Gotovo svi građani koji su izašli na izbore glasali su za SNS! Predsednika ove opštine dobro znate po neobičnom modnom ukusu!

Foto: ST/Dragan Kadić

U Bosilegradu, na 100 odsto obrađenih glasova, lista Srpske napredne stranke osvojila je čak 95,9 odsto! To znači da je gotovo svaki stanovnik Bosilegrada, koji je izašao na izbore, glasao za SNS. 

Predsednik ove opštine je Vladimir Zaharijev. Zaharijev je u fotelji prvog čoveka ove opštine čak od 2001, pune 23 godine!

Srpska napredna stranka je, podsetimo, odnela ubedljivu pobedu i u Beogradu, moći će sama da formira većinu u Skupštini grada Beograda. Ubedljivu pobedu ostvarili su i u Novom Sadu, Nišu...

Podsetimo, lokalni izbori u Srbiji održani su u 14 gradova, 51 opštini i 23 gradske opštine. U više navrata širom Srbije došlo je do incidenata koje je inicirala opozicija, pre svega grupa okupljena oko Radomira Lazovića. 
Lazović je sa svojim aktivistima danas napao i Miodraga Sovtića, poznatog Dorćolca. Lazović je došao ispred Sovtićeve picerije, tvrdeći da je u njoj kol centar SNS. Gurao je Sovtića i pokušavao da provali u lokal, a jedan njegov kolega, aktivista, udario je Sovtiću šamar što se jasno vidi na snimcima koji su preplavili društvene mreže. 
Sovtić je kasnije rekao da mu nije jasno zašto su ga napali i pustio u lokal novinarske ekipe kako bi se svi uverili da Lazovićevi navodi nisu tačni.  

Takođe, u toku dana su pretučeni i predsednik mesnog odbora Zemun polje Vladimir Kostić (49), kao i još jedan aktivista, Stanča Stojanović, u stranačkim prostorijama.

Kako je saopšteno, u stranačke prostorije SNS MO Zemun polje 2 u ulici Dušana Madarcica 2, uletele su nepoznati huligani i nasrnuli na momke i devojke koji su se tu zatekli.
Prema informacijama, radi se o četiri nabildovana momka, koji su se predstavili kao bokseri i pretukli pomenute članove SNS.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading