NE PRESTAJE NASILJE OPOZICIJE ! HAOS koji prave u gradovima se preliva u manje sredine – Fizički napad na člana SNS u Vajskoj!

Autor:

Vesti

02.06.2024

20:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da opozicija nema nameru da stane sa nasiljem vidi se na primeru Vajske.

NE PRESTAJE NASILJE OPOZICIJE ! HAOS koji prave u gradovima se preliva u manje sredine – Fizički napad na člana SNS u Vajskoj!

Foto: nsuzivo.rs

Na biračkom mestu 18 u naseljenom mestu Vajska u opštini Bač, došlo je do fizičkog napada na stanovnika ovog bačkog sela i člana Srpske napredne stranke Zorana Miškovića u trenutku kada je išao da ispuni svoju građansku dužnost.

Na njega je fizički nasrnuo Mladen Borić, član Grupe građana “Moj Bač“, koju predvodi Zdravko Vulin.

Foto: nsuzivo.rs

Napadnut član SNS u mesto Vajska

Na osnovu slika koje smo dobili Zoranu je razbijena arkada i ima podliv ispod oka.

Organi reda su obavešteni o ovom incidentu i očekujemo da će vinovnik incidenta biti procesuiran, prenosi nsuzivo.

Podsećamo, predsednik Mesnog odbora Zemun polje Vladimir Kostić (49), kao i još jedan aktivista, Stanča Stojanović (70), pretučeni su u stranačkim prostorijama.

U stranačke prostorije SNS MO Zemun polje 2 u ulici Dušana Mađarčića 2, uletele su nepoznati huligani i nasrnuli na momke i devojke koji su se tu zatekli.

Prema informacijama, radi se o četiri nabildovana momka, koji su se predstavili kao bokseri i pretukli su Vladimira Kostića i Stanča Stojanovića.

Napad je predvodio opozicionar Boris Kosi, piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading