OVO JE TRENUTAK KAD SU LAZOVIĆEVI HULIGANI OŠAMARILI MIĆU SOVTIĆA! Pokušali da upadnu na njegov posed, pa nasrnuli na njega! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.06.2024

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sovtić je stao ispred rulje da sačuva svoju imovinu!

OVO JE TRENUTAK KAD SU LAZOVIĆEVI HULIGANI OŠAMARILI MIĆU SOVTIĆA! Pokušali da upadnu na njegov posed, pa nasrnuli na njega! (VIDEO)

Foto: printscreen

Mića Sovtić danas je napadnut u svom lokalu na Dorćolu, kad su uleteli huligani predvođeni Radomirom Lazovićem.

Pojavio se snimak incidenta, a obratite pažnju na trenutak kada opozicioni huligani lupaju šamar Mići Sovtiću.

Radomir Lazović pokušao je fizički da spreči vlasnika lokala u Beogradu da odbrani svoju imovinu.

 

 

Inače, Sovtić je suprug Anice Dobre, poznate srpske glumice. On je za Informer objasnio šta se desilo.

- Došla je grupa momaka, prvo njih pet-šest, pa je onda ušlo još njih. Ne znam ni ko su ni šta su hteli, kakvi birački spiskovi, ne znam šta su tražili. Znam sa televizije samo onog bradatog (Radomira Lazovića), ne zna šta je uopšte hteo. U celom ovom haosu me je jedan od njih ošamario - rekao je Sovtić.

Podsećamo, Mića Sovtić, čuveni Dorćolac i muž poznate srpske glumice Anice Dobre, napadnut je danas u svom lokalu kada su uleteli huligani predvođeni Radomirom Lazovićem.

Sovtić je vlasnik picerije na Dorćolu, u koju je uletela grupa opozicionih huligana koje je predvodio Radomir Lazović.

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić oglasila se na društvenoj mreži Iks povodom navoda predstavnika dela opozicije o navodnom napadu na Radomira Lazovića.

- Prvo smo čuli da je "prebijen" Radomir Lazović na Dorćolu, onda su priču promenili i rekli da je "napadnut", a onda su sami objavili snimak koji pokazuje ne samo da on nije prebijen ni napadnut, već da on provocira čoveka, unosi mu se u lice, ne da čoveku da se pomeri od konflikta, već njih desetoro kidiše na jednog čoveka i pravi incident. Pre toga su sebi dali za pravo da ga "isleđuju" u njegovom lokalu, da oni proveravaju ko tamo šta radi. Šta je sledeće? Da upadaju u stanove i proveravaju da li zovemo naše članove porodice i prijatelje da ih zamolimo da izađu i glasaju - pita Ana Brnabić i dodaje:

- Ljudi, kada ćete shvatiti - izbori se ne dobijaju tako što jurite naše ljude da ne bi glasali, već tako što izvedete svoje ljude na glasanje. Đorđe Pavićević je pet sati sedeo u našem pozivnom centru na Banjici. Pet sati na dan izbora sedite u kol-centru neke stranke (a da nije stranka čiji ste član), umesto da pet sati pozivate svoje ljude, odete po njih, odvezete ih na glasanje, pomognete tim ljudima da onda oni izvedu svoje prijatelje i tako pobedite na izborima! Kad bi ovako revnosno kako maltretiraju članove i simpatizere SNS, ili bilo koga za koga misle da glasa za nas, motivisali svoje - to bi bila već ozbiljna politička utakmica.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (7)

Loading
Veki

02.06.2024 19:17

Kada će se stati na put nasilju u ovoj zemlji

Zatvor

02.06.2024 19:23

Zatvor za nasilnike.

Jovana

02.06.2024 19:32

Bez obzira na provokacije, spletke i nasilje opozicija nece spreciti narod da glasa.

Mira68

02.06.2024 19:35

Današnje ponašanje opozicije je za svaku osudu.