OGLASILA SE PU NOVI SAD POVODOM HAOSA NA SAJMU: Bačulov hteo da provali u prostorije Sajma i obračuna se sa ljudima

Autor:

Vesti

02.06.2024

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miša Bačulov sa još tri osobe pravio haos ispred Sajma.

OGLASILA SE PU NOVI SAD POVODOM HAOSA NA SAJMU: Bačulov hteo da provali u prostorije Sajma i obračuna se sa ljudima

Foto: Printscreen/Instagram/nsuzivo.rs

Policijska uprava Novi Sad oglasila se saopštenjem u kom je potvrdila da je Miša Bačulov sa još tri osobe pravio haos ispred Sajma.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Dana 02.06.2024. godine oko 30 građana se skupilo na Novosadskom sajmu kako bi izvršili upad u prostorije gde su po njihovom mišljenju bili aktivisti SNS. Miša Bačulov je sa, za sada 3 NN lica, došao sa sporedne strane Master hale gde je zakačio sajlu za portal i auto Citroen C4 NS 270-PU u vlašnistvu  Miše Bačulova sve u nameri da provali unutar prostorija Sajma i obračuna se sa ljudima koji su bili unutra. Nakon što su iščupali portal, policijiski službenici su stigli na lice mesta i iste onemogućili da uđu u prostor Sajma. Nastavljamo sa idendifikacijom lica. Izvešten je tužilac koji je kvalifikovao KD Nasilničko ponašanje. Nastavlja se dalji rad - saopštila je policija, prenosi Informer.

Podsetimo, na ekskluzivnom snimku vidi se kako Miša Bačulov sa par svojih nasilnika postavlja sajlu, razvaljuje Sajam, seče kablove i priprema fizički napad na ljude koji su radili u Call Centru Srpske napredne stranke koji se nalazio na Novosadskom sajmu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Mila

02.06.2024 16:56

Opozicija pokazuje svoje pravo lice bahato i nasilno. Jos jedan dokaz sa se ne glasa za njih

Amur

02.06.2024 16:59

To što je ovaj divljak na steroidima hteo da uradi neka je hteo. To što mu sleduje zna se, za ovakvo ponašanje zatvor, pa sudija, pa presuda. Dosta bre više divljanja ovih agresivnih sirovina.

Milena

02.06.2024 16:59

Sto pre uhapsiti ove nasilnike

Lazar

02.06.2024 17:00

Baculov je pokazao svoje pravo lice.