OPOZICIJA PRAVI HAOS, NE PRESTAJU SA IZAZIVANJEM INCIDENATA! Filip Ejdus iz Proglasa napao članicu biračkog odbora: Bio je jako NASILAN!

Autor:

Vesti

02.06.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Ejdus priveden nakon incidenta na biračkom mestu 31.

OPOZICIJA PRAVI HAOS, NE PRESTAJU SA IZAZIVANJEM INCIDENATA! Filip Ejdus iz Proglasa napao članicu biračkog odbora: Bio je jako NASILAN!

Foto: ATA Images

Profesor Filip Ejdus iz Proglasa napravio haos na biračkom mestu 31 na Vračaru - napao je članicu biračkog odbora i prekinuo glasanje.

Ejdus je napao članicu biračkog odbora Saru Radivojević. 

- Sedela sam na svom mestu, gospodin je došao i počeo da viče i pravi nered i uznemirio me kao i sve. Ubrzo je došla policija i uklonila ga sa lica mesta. I dalje sam jako uznemirena, pravio je nered i bio je jako nasilan i nisam znala sta mogu da očekujem - rekla je ona za Informer i istakla da je uznemiravao koleginicu koja je dosta mlađa od njega.

- Uznemiravao je koleginicu koja je dosta mlađa od njega, uznemiravao je i remetio rad. Počeo je da galami, povisio ton, uznemiravao druge koji su bili na biračkom mestu, policija je reagovala. Policija je morala da ga izvede - rekla je Sara.

Glasanje je prekinuto, a devojka je rekla da je Ejdus bio jako neprijatan i nasilan, nekulturan

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Nenad

02.06.2024 13:04

I njega kazniti dobro.

Mira68

02.06.2024 13:11

Odvratno ponašanje opozicionih nasilnika.

duki

02.06.2024 13:13

sve nasilnike treba zatvoriti iza resetaka zauvcek tamo im i mesto

Vlada

02.06.2024 13:19

Opozicija jedino za nasilje i zna. Ovo je za svaku osudu