NIŠTA IM NIJEE SVETO! AKTIVISTI POKRETA "KRENI PROMENI" SE SMEJU ZBOG BLOKADE PUTA! Saobraćaj bio obustavljen zbog TEŠKE NESREĆE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.05.2024

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zastoj je na autoputu negde kod Aleksinca, autobus nam je blokiran pa smo se spustili alternativnim putem, i neki dobri čovek nas je pokupio pikapom i kao što vidite, svi smo se smestili i stižemo u Niš na vreme, smeju su aktivisti "Kreni-promeni" zbog zastoja na autu-putu zbog teške nesreće.

NIŠTA IM NIJEE SVETO! AKTIVISTI POKRETA "KRENI PROMENI" SE SMEJU ZBOG BLOKADE PUTA! Saobraćaj bio obustavljen zbog TEŠKE NESREĆE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/Kreni-Promeni

Aktivisti pokreta "Kreni promeni" su izazvali kontroverzu objavom snimka na društvenim mrežama, u kojem se vide kako se smeju i zabavljaju nakon što su, kako tvrde, zbog blokade puta morali da traže alternativne načine prevoza. Međutim, tužna istina je da je autoput u tom trenutku bio blokiran zbog tragične saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo čovek.

 

 

Na snimku se vidi grupa aktivista kako se smeje i zabavlja dok sede u zadnjem delu pikapa, a jedan od njih iznosi kako su se "snašli za prevoz" pominjući blokadu puta.

- Zastoj je na autoputu negde kod Aleksinca, autobus nam je blokiran pa smo se spustili alternativnim putem, i neki dobri čovek nas je pokupio pikapom i kao što vidite, svi smo se smestili i stižemo u Niš na vreme - navodi jedan od aktivista.

Ova objava izazvala je, sa pravom naravno, oštre reakcije javnosti, koja kritikuje aktiviste zbog nedostatka empatije prema tragediji koja se dogodila na autoputu. Mnogi su istakli da je neprikladno i neosetljivo smejanje i zabavljanje u takvoj situaciji, posebno kada se uzme u obzir da je neko izgubio život.

Reakcija javnosti ukazuje na potrebu za većom odgovornošću i senzibilitetom u javnom delovanju, posebno kada se komunicira putem društvenih mreža. Očekuje se da će aktivisti "Kreni promeni" razmotriti kritike i preduzeti odgovarajuće korake kako bi se ispravila ova neprimerena situacija.

Podsećamo, jeziva nesreća dogodila se danas na autoputu kod Aleksinca u kojoj je jedna osoba poginula.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je pacijent koji je bio u vozilu hitne pomoći i koji je navodno iskočio iz vozila, nakon čega ga je usmrtio automobil. Ovi detalji za sada nisu potvrđeni od nadležnih. Saobraćaj je u zastoju.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Resavac

31.05.2024 14:24

Još gore. Ispričali vic,aktivisti "kreni promeni" se smeju,a na Kosovu maltretiraju Srbe, predsednik ni ove noći nije spavao,ogrtao se zastavom,a oni se smeju. Sramota