VUČIĆ O PROSEČNOJ PLATI U NIŠU: Danas je 150 odsto viša nego u vreme onih koji bi da se vrate na vlast

Autor:

Vesti

30.05.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo ovo imajte u vidu...

VUČIĆ O PROSEČNOJ PLATI U NIŠU: Danas je 150 odsto viša nego u vreme onih koji bi da se vrate na vlast

Foto: printscreen/Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na mitingu u Nišu da je prosečna plata u tom gradu za vreme onih koji bi da se vrate na vlast bila 316 evra.

- Danas nije dobra i nije velika, ali je 780 evra, što je 150% više nego tih 316 evra. Samo to imajte u vidu - kazao je on i najavio novi rast penzija i plata.

Kako je objasnio, to je zbog otvaranja fabrika i dovođenja investitora.

Predsednik Srbije i član SNS Aleksandar Vučić izjavio je danas u Nišu, na završnoj konvenciji koalicije okupljene oko naprednjaka, i to da će na izborima situacija biti teža nego što izgleda, jer će se svi u opoziciji ujediniti dan posle izbora, kako bi pokušali da promene put Srbije i pozvao sve da glasaju u nedelju za program razvoja i napretka zemlje, a ne njenog povratka u prošlost.

- Ova izborna utakmica je teška, mnogo teža i komplikovanija nego što izgleda na prvi pogled. Iako deluju razjedinjeni, svi zajedno biće samo dan posle izbora ujedinjeni u želji da promene tok i put kojim Srbija ide. Poželeće da nas vrate u prošlost, da oni vladaju, a da fabrike ponovo zakatanče, da ponovo imamo stotine hiljade ljudi otpuštenih s posla, da nam ponovo oduzmu i ponos nacionalni i dostojanstvo, da se izvinjavaju svuda, da naše ljude u džakovima šalju, a da uvek i na svakom mestu pronalaze krivca u nekom drugom - rekao je Vučić u hali Čair.

Istakao je da između svih njihovih lista nema nikakve razlike.

- Potpuno je svejedno za koga od njih glasate. Dan posle izbora, iste večeri biće ujedinjeni u svojoj mržnji protiv napretka Srbije, u svojoj mržnji protiv bilo koga od nas - poručio je Vučić.

Kazao je da se, kada "njihovi najistaknutiji urednici i novinari kažu - Vučić će da završi kao Čaušesku, jer će me valjda streljati", zaboravljaju se nije uplašio ni mnogo moćnijih i jačih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Bukvalno

30.05.2024 18:36

Daleko im lepa kuća

Zlatko

30.05.2024 19:01

Nišlije su uz Vučića

Lola

30.05.2024 19:03

Od parole sto južnije to tuznije do ekonomske stabilnosti a u budućnosti i do ekonomskog zamajca za južni deo Srbije! A sve to zahvaljujući stabilnoj politici predsednika Vučića!

MAŠA

30.05.2024 19:04

Smanjenje nezaposlenosti i rast plata i penzija pokazuju da nasa drzava vodi dobru ekonomsku politiku.