NA OPOZICIONIM MEDIJIMA POZIVAJU NA VUČIĆEVO UBISTVO: Brnabić reagovala povodom monstruoznih izjava

Autor:

Vesti

30.05.2024

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Brnabić se oglasila na svom Iks nalogu.

NA OPOZICIONIM MEDIJIMA POZIVAJU NA VUČIĆEVO UBISTVO: Brnabić reagovala povodom monstruoznih izjava

Foto: Tanjug/AP

Ana Brnabić, predsednica Narodne skupštine, reagovala je povodom napada i pozive na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Novoj S.

- Ma da, strašna Vučićeva diktatura - može da laprda bukvalno ko šta hoće bez ikakvih posledica, a medijski mrak izgleda tako što svaki bogovetni dan možemo da čujemo i vidimo čitavu lepezu mrzitelja, sve što pod kapom nebeskom možete da zamislite ("novinare", "analitičare", "eksperte", "komentatore", "agitatore", "umetnike" i slične), kako pozivaju na nasilno rušenje vlasti i ubistvo predsednika Republike Srbije @avucic , a "profesionalni" novinari, na Šolakovim "profesionalnim" medijima ni da štucnu, a ne da opomenu sagovornika. "Novinar": Vučić mora proći kao Čaušesku. Drugi "novinar": Hvala vam. Imamo još minut vremena - šta još uvredljivo možete da kažete za Vučića? Alal vam profesionalni i objektivni mediji. A ja pozivam sve ljude da u nedelju, 2. juna, izađu na izbore i kažu da li žele da žive u Šolakovoj Srbiji, koju vodi Šolakova opozicija i mediji, ili u Srbiji koja napreduje, koja umesto mržnje nudi ljubav, planove i viziju, u Srbiji koja ne deli građane na one važnije, samozvanu "elitu" i one manje važne po, kako oni kažu, "selendrama", da li žele frustriranu Srbiju ili pobedničku Srbiju, stabilnost i prosperitet ili sivilo i jad. Do pobede! - napisala je Ana Brnabić na društvenoj mreži Iks.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (5)

Loading
Filip

30.05.2024 10:54

Opozicija apsolutno ništa pametno ne ume da kaže

Zorica

30.05.2024 10:55

Opozicija u želji da se dokopa vlasti se potpuno pogubila

Milena

30.05.2024 10:56

Opozicija će ovako potpuno izgubiti podršku građana Srbije

Milena

30.05.2024 10:57

Ovakvu politiku koju zastupa opozicija niko ne podržava