SPEKTAKULARNA KONVENCIJA SNS U SPORTSKOM CENTRU "SLANA BARA": Svi na jednom mestu, za bolje sutra! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Vesti

30.05.2024

08:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin događaja bio je premijer Srbije i predsednik SNS Miloš Vučević.

SPEKTAKULARNA KONVENCIJA SNS U SPORTSKOM CENTRU "SLANA BARA": Svi na jednom mestu, za bolje sutra! (FOTO+VIDEO)

Foto: nsuzivo.rs

Uoči lokalnih izbora koji su zakazani za 2. jun, Sportski centar "Slana bara" bio je poprište završne konvencije Srpske napredne stranke (SNS) u Novom Sadu. Događaj je okupio članove stranke, simpatizere, ali i pojedince koji su dali značajan doprinos razvoju grada. Domaćin događaja bio je premijer Srbije i predsednik SNS Miloš Vučević.

Na konvenciji je posebna zahvalnost upućena pojedincima čiji je doprinos bio ključan za napredak grada i unapređenje kvaliteta života. Među njima su univerzitetski profesori, novosadski studenti, zdravstveni radnici, sportisti i mnogi drugi profesionalci čiji nesebičan doprinos nije mogao proći nezapaženo. Ovaj gest naglašava važnost saradnje i zajedničkog rada u ostvarivanju ciljeva.

 

 


Osim retrospektive ostvarenog napretka u protekle 12 godina, konvencija je bila posvećena i viziji budućnosti grada i cele Srbije. Premijer Srbije Miloš Vučević istakao je da je važno da grad i država imaju svoje domaćine, te da je konvencija bila prilika za otvorene i prijateljske razgovore Novosađana o viziji Srpske napredne stranke.

Ova konvencija se istakla kao posebna zbog svoje domaćinske atmosfere i fokusa na zajedničkim razgovorima, umesto tradicionalnih političkih govora. Takav pristup oslikava težnju ka inkluzivnosti i uvažavanju mišljenja građana, što predstavlja značajan korak ka izgradnji još snažnije veze između stranke i lokalne zajednice.


Završna konvencija Srpske napredne stranke uoči lokalnih izbora predstavljala je priliku da se istaknu ostvareni rezultati, ali i da se postavi jasna vizija budućnosti grada i države. Posebna zahvalnost upućena je ključnim pojedincima čiji je doprinos bio od presudnog značaja, naglašavajući važnost saradnje i zajedničkog rada u ostvarivanju ciljeva. Ovakav pristup političkim događajima predstavlja korak ka izgradnji otvorenije i inkluzivnije političke scene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (20)

Loading
Saša

30.05.2024 09:06

Sve na jednom mestu podrška za našeg predsednika

Ана

30.05.2024 09:06

СНС има подршку грађана.

Nikolina

30.05.2024 09:07

Verujem da su građani koji su bili prisutni ovde bili oduševljeni ovom konvencijom. Svaka čast!

Ана

30.05.2024 09:08

До победе 2. јуна.