ČAK NI NJIHOVI SABORCI NE VERUJU U OPOZICIJU! DŽABA VAM NOVCI, MOJI SINOVCI!!

Autor:

Vesti

29.05.2024

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko će da glasa za ljude koji su protiv rasta plata i penzija? Pozivam ih na opkladu ako žele, a siguran sam da su videli poslednje istraživanje u Novom Sadu, kaže Vučević.

ČAK NI NJIHOVI SABORCI NE VERUJU U OPOZICIJU! DŽABA VAM  NOVCI, MOJI SINOVCI!!

Foto: Tanjug/AP, E-Stock, ATA Images

Marinika Tepić, perjanica Dragana Đilasa, u gostovanju na televiziji N1 razvejala je sve nade opozicije da mogu na vlast barem na lokalu. Ona je konstatovala da čak ni jedinstvena lista u Novom Sadu, na kojoj su se zajedno našli Miloš Jovanović, Nenad Čanak i Brajan Brković, nema nikakve šanse.

- Ja mislim da je naivna odluka naših kolega u Novom Sadu ili Valjevu da poveruju da će pobediti. Neće! Njima će se tek sad dogoditi 17. decembar ili još slabiji rezultat - rekla je Tepićeva.

POZIV NA OPKLADU

Republika

Foto: Tanjug/VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODNA MILJEVIĆ

Miloš Vučević

 

Premijer i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević poručio je juče da su Novosađani ozbiljni ljudi, kojima se ne vraća u prošlost.

- Ko će da glasa za ljude koji su protiv rasta plata i penzija? Pozivam ih na opkladu ako žele, a siguran sam da su videli poslednje istraživanje u Novom Sadu. Nek bude da su oni favoriti. Bio je i Bajern favorit, pa su Italijani nešto bolje odigrali i osvojili kup. Eto njih, eto nas, pa nek odluče Novosađani. Neće se više seći toplane, nego će se graditi - rekao je Vučević.

Brutalno napadaju i porodicu

Vučević je rekao da udružena novosadska opozicija spremna da na najgnusniji način napadne i njegovu porodicu.

- Oni nisu sigurni da li da održe konferenciju s jednom osobom koja ima određenih problema, ali da li da drže tu konferenciju protiv moje sestre i da je napadnu na najgnusniji, najbrutalniji i najgori način. Jedan od njih bi da to uradi, a ostali ga ubeđuju da to ne radi jer znaju kakav je bio odijum u javnosti kada dirate nečiju porodicu. Ja nikada nisam dirao ničiju porodicu, a oni su spremni da najbrutalnije napadnu moju porodicu, pre svega moju sestru, za gluposti i neistine - odgovorio je Vučević i nastavio:

- Pokušavaju da kriminalizuju moju porodicu. Ne znaju ni šta da kažu za Vesnu Turkulov ni asfaltiranje puteva, nego moraju da pričaju gluposti. To im je ideja i videćete koliko će opet da pričaju o kupovini glasova i lažnim glasačima.

Komentarišući izjavu Branimira Nestorovića da će tražiti poništavanje izbora, ali i podnošenja krivičnih prijava protiv liste koju predvodi Miša Bačulov i udružena opozicija, Vučević je ocenio da Nestorović očigledno svoje birače poziva na bojkot, a da je na njima da pokažu da su izbori apsolutno legitimni i legalni i bitni za razvoj Novog Sada.

IZBORI NISU IGRA

- Nestorović je govorio da u Novom Sadu neće podržati nijednu listu, pošto u nekim nivoima lokalnih samouprava učestvuje na izborima. Verovatno nisu uspeli da se izdogovaraju, istrguju. Hteli su oni da se dogovaraju, sastajali su se po Obrenovcu - kaže lider SNS i dodaje:

Pocepali zastavu Srbije, ostavili samo vojvođansku

Dvojica huligana u Novom Sadu pocepala su zastave Srbije, a ostavila vojvođansku.

Na snimku za koji se ne zna sa sigurnošću kada je snimljen, ali se zna da je u Novom Sadu, ispred zgrade Instituta BioSense, jasno se vidi da dva huligana u toku noći dolaze i skidaju i kidaju zastavu Srbije.

Jedan od huligana se popeo i divljački je skinuo zastavu Srbije, koju je bukvalno iščupao sa jarbola.

- Time su pale u vodu priče nekih da će ih Nestorović podržati.

Kako je rekao, oni najgore misle jedni o drugima i nemaju ništa zajedničko u politici:

- Izbori nisu igra i grad nije igračka. Zapamtite te brojeve koje su danas izneli, a videćemo se u nedelju uveče, 2. juna, pa ćete videti koliko će to biti drugačiji brojevi. Onda će da kažu da su navodno pokradeni, to će im biti alibi priča.

Jerković opleo po Nestoroviću

Aleksandar Jerković, koji je svojevremeno zajedno s Branimirom Nestorovićem činio pokret "Mi - Glas iz naroda", na Tviteru je prozvao svog doskorašnjeg saborca.

- Da li neko može da mi odgovori koji je smisao dati glas čoveku koji je (sa svima nama) u rodnom Obrenovcu u decembru dobio jedva osam odsto glasova, a neće da razgovara ni s opozicijom ni sa vlašću - napisao je Jerković.

Podsetimo, Jerković je na beogradskim izborima 17. decembra bio nosilac liste "Mi - Glas iz naroda", dok je prvi na listi bio Nestorović.


Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (28)

Loading
Zora

29.05.2024 20:41

Jasno je i opozicionarima da gube izbore. Ništa konkretno nemaju da ponude građanima.

Iva

29.05.2024 20:43

Ipak se sa novcem ne može sve kupiti..

Tanja

29.05.2024 20:50

To je sigurno da će Lista Aleksandar Vučić -Srbija sutra pobediti jer opozicija je dotakla dno dna njima niko ne veruje.

Svetlana

29.05.2024 21:09

Gde nesloga zavlada, tu nema pomoci.