URADITE NEŠTO U SVOM ŽIVOTU PA MI SE ONDA JAVITE! Evo šta Đilas misli o doskorašnjim partnerima!

Autor: LJUBINKA MIJUŠKOVIĆ

Vesti

07.05.2024

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider SSP poručio Lazoviću i Veselinoviću da nisu da nisu ni do kolena Ponošu i Zelenoviću.

URADITE NEŠTO U SVOM ŽIVOTU PA MI SE ONDA JAVITE! Evo šta Đilas misli o doskorašnjim partnerima!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Tanjug/Jadranka Ilić/Strahinja Acimovic/Rade Prelic/Sava Radovanovic, Printscreen

Dragan Đilas, lider Stranke slobode i pravde, ispljuvao je dojučerašnje saborce iz koalicije Srbija protiv nasilja, Zeleno-levi front, u koje se kleo i s kojima je najavljivao promene. Donedavno su Radomir Lazović i Dobrica Veselinović bili snaga za promene, a sada su, pošto su odlučili da ne bojkotuju beogradske izbore, prema Đilasovim rečima, ljudi bez naročitog radnog iskustva, kojima je jedini uspeh da se potpisuju kao sinovi velikih očeva.

POREĐENJE S LJUBINIM GROBOM

Time je po ko zna koji put dokazano da opozicionare ne vezuje nikakva ideologija ili viši cilj, već samo goli interes - da se dočepaju vlasti.

- Čitam razne uvrede na moj račun i račun SSP prethodnih dana od Miloša Parandilovića, Radomira Lazovića i Dobrice Veselinovića, ali i nekih iz ZLF, koje u pedesetoj godini života potpisuju kao sinove velikih očeva - napisao je Đilas u autorskom tekstu za Šolakovu Novu.rs.

Ko bojkotuje beogradske izbore

1. Stranka slobode i pravde
2. Zajedno (Nebojša Zelenović)
3. Pokret Srbija centar (Zdravko Ponoš)

Ko izlazi na beogradske izbore

1. Narodni pokret Srbije

2. Zeleno-levi front
3. Pokret slobodnih građana
4. Ekološki ustanak
5. Demokratska stranka

Međutim, ne samo da je potkačio dvojac iz Ne davimo Beograd, već je otkrio i kako oni ponižavaju druge opozicionare, konkretno Nebojšu Zelenovića i Zdravka Ponoša.

- Dozvolite mi da, kao ljude koji nemaju nekog radnog iskustva, podučim navedene da nije pristojno ni pametno pljuvati po onima s kojima ste do juče radili zajedno, da stranke Zelenovića i Ponoša nije pristojno nazivati SSP manjinom jer su ova dva čoveka do sada u životu radila i uradila više nego što će oni to ikada učiniti - naveo je Đilas i dodao:

- I da ih zamolim da ne porede sebe i svoju borbu kroz izlazak na lažne izbore s borbom pilota koju su uzleteli 1941. da brane državu od stostruko jačeg Luftvafea ili s proleterima izginulim na Ljubinom grobu. To je uvredljivo za sve koji su živote dali za slobodu u Drugom svetskom ratu.

SVAKO ZA SEBE

Politički analitičar Darko Obradović kaže da u opoziciji ne manjka međusobnih optužbi.

- Koalicija Srbija protiv nasilja je bila privremenog karaktera bez zajedničke platforme, to je danas činjenica. Izgleda da ne manjka uzajamnih optužbi ukoliko se ne poštuje jednoumlje. Očigledno su se teško snašli da formulišu zajedničke ciljeve kad su pojedinci zaseli u skupštinske klupe, svako vuče za sebe i imamo međusobne napade i uvrede nekoliko meseci posle izbora - poručio je Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (24)

Loading
Djura

07.05.2024 18:16

Joj koji smarac od coveka

Dejan

07.05.2024 18:17

Razdor u opoziciji sve veći, Đilas nije navikao na neposlušnost saradnika.

Mi

07.05.2024 18:17

Zuta banda se medjusobno raspadaju.

Anci

07.05.2024 18:18

Kraj zutacima.