"OVO ZNAČI ŽIVOT ZA ČAČAK"! Predsednik uputio poruku nakon polaganja kamena temeljca za novu fabriku u Čačku! (FOTO)

Autor:

Vesti

28.05.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik se zahvalio čelnicima nove fabrike.

"OVO ZNAČI ŽIVOT ZA ČAČAK"! Predsednik uputio poruku nakon polaganja kamena temeljca za novu fabriku u Čačku! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike kompanije PWO Group.

- Hvala dragim prijateljima iz PWO na ovoj velikoj investiciji, a ja sam ponosam što sam danas ovde, jer ovo znači život za Čačak. Mi svakoga dana moramo da se borimo za investitora, za prestiž u regionu i Evropi, za napredak.


Zato vam hvala što nam pomažete da jasnije vidimo našu budućnost, a ja sam siguran da iz Čačka gotovo niko više neće odlaziti.

Želim vam uspeh, dobar profit i da budete zadovoljni Srbijom, uveren da će PWO raditi najbolje moguće. Dobrodošli u Srbiju i da dugo, dugo ostanete u ovoj lepoj zemlji
- rekao je predsednik Vučić.

 

 


Pored predsednika ceremoniji su prisustvovali i gradonačelnik Čačka Milun Todorović, ambasadorka Nemačke u Srbiji Anke Konrad, ministarka privrede Adrijana Mesarović, ministar unutršanje i spoljne trgovine Tomislav Momirović i direktor PWO grupe Srbija Karl Lazarini. Privredno društvo PWO SEE d.o.o. je u vlasništvu nemačke kompanije PWO AG i bavi se proizvodnjom delova i opreme za motorna vozila. Grupacija posluje u sektoru metalske industrije i poseduje pogone za proizvodnju delova za automobilsku industriju u Nemačkoj i Češkoj. Glavna tržišta plasiranja proizvoda su uglavnom zemlje Evropske unije, Kine i Meksika. Grupacija je u 2022. godini ostvarila konsolidovani prihod od 27 miliona evra i zapošljavala skoro 3.000 radnika.

 

 

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading