Vučić danas s delegacijom Islamske zajednice u Srbiji i na uručenju ugovora o radu najboljim studentima medicine

Autor:

Vesti

28.05.2024

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niz sastanaka predsednika Srbije

Vučić danas s delegacijom Islamske zajednice u Srbiji i na uručenju ugovora o radu najboljim studentima medicine

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas delegaciju Islamske zajednice Srbije koju predvodi muftija Muhamed Jusufspahić, predsednik Vrhovnog sabora Islamske zajednice Srbije.

Sastanak će biti održan u 15.15, u Palati ''Srbija'', saopšteno je iz službe za saradnju s medijima predsednika Republike.

Takođe, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas ceremoniji uručenja ugovora o radu najboljim diplomcima medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji.

Početak ceremonije zakazan je za 16.00 časova u Palati ''Srbija'', saopštila je služba za saradnju s medijima predsenika Republike.

Podsećamo, predsednik Vučić prisustvovaće danas svečanoj ceremoniji polaganja kamena temeljca za izgradnju nove fabrike kompanije PWO Group u Čačku. Fabrika će biti izgrađena u Preljini, a polaganje kamena temeljca je planirano u 11.00 časova, najavljeno je iz pres službe predsednika Srbije. Privredno društvo PWO SEE d.o.o. je u vlasništvu nemačke kompanije PWO AG i bavi se proizvodnjom delova i opreme za motorna vozila. Grupacija posluje u sektoru metalske industrije i poseduje pogone za proizvodnju delova za automobilsku industriju u Nemačkoj i Češkoj. Glavna tržišta plasiranja proizvoda su uglavnom zemlje Evropske unije, Kine i Meksika. Grupacija je u 2022. godini ostvarila konsolidovani prihod od 27 miliona evra i zapošljavala skoro 3.000 radnika.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (23)

Loading
Ksenija

28.05.2024 06:48

Otvaranje nove fabrike u Čačku je sjajna prilika za zaposlenje mladih u ovome gradu.

Stefan

28.05.2024 07:02

Svaka cast nasim studentima neka im je sa srecom

Dunja

28.05.2024 07:14

Vučić će imati danas veoma važne sastanke

Maja

28.05.2024 07:16

Vučić danas ima veoma gust raspored