"VUČIĆU, TI SI SLEDEĆI"! Jeziva pretnja smrću ukrajinskih propagandista: Posle Fica i Raisija, na redu je PREDSEDNIK SRBIJE! (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.05.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ekranu se pojavila i poruka "Svi neprijatelji Ukrajine će biti kažnjeni!

"VUČIĆU, TI SI SLEDEĆI"! Jeziva pretnja smrću ukrajinskih propagandista: Posle Fica i Raisija, na redu je PREDSEDNIK SRBIJE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/x/pluton

Ukrajinski propagandisti objavili su jezivu pretnju pojedinim svetskim liderima, između ostalog i predsedniku Aleksandru Vučiću. Ovim spotom, iznenada je prekinut regularni program američke televizije Si-Bi-Es.

 

 

Spot-pretnja je bio upućen nekolicini svetskih državnika, među kojima se našao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na snimku su se mogle videti jezive scene, uključujući prinskrin vesti o pogibiji iranskog predsednika Ebrahima Raisija, atentatu na Roberta Fica, kao i Vučićeva slika sa rečima "Ti si sledeći".

U spotu je bilo zaprećeno svima koji posećuju skupove američkog predsednika Donalda Trampa, dok su se na ekranu pojavile poruke o kažnjavanju "neprijatelja Ukrajine". Naime, kandidat za američkog predsednika Donald Tramp je u spotu okarakterisan kao "lažov, izdajnik i ubica", a na ekranu se pojavila i poruka "Svi neprijatelji Ukrajine će biti kažnjeni".

Ova neočekivana pretnja izazvala je šok i zabrinutost među gledaocima, a program je odmah prekinut nakon emitovanja spornog materijala.

Nakon što je snimak postao dostupan na društvenim mrežama, pokrenuta je lavina reakcija. Mnogi su osudili ovakav vid pretnji i upozorili na ozbiljnost situacije. Takođe, ukrajinski propagandisti su aktivno delili snimak programa, dodatno šireći ovu kontroverznu situaciju.

Napominjemo da je predsedniku Srbije više puta prećeno smrću.

Bonus video



 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (18)

Loading
Sasa

24.05.2024 20:29

Nasilje i pretnje nikada ne smeju biti sredstvo političkog izražavanja.

Joca

24.05.2024 20:30

Ovo je otvorena pretnja predsedniku Vučiću na koju mora da se reaguje.

Teona

24.05.2024 20:32

Ostavite ga vise na miru. Vučić je heroj Srbije najveći otac srbije

Deki

24.05.2024 20:38

Sramota za jednu televiziju.