"Aleksandar Vučić sve za Srbiju, a Dragan Đilas sve protiv Srbije"! Oglasio se Dejan Bulatović posle sramnog poziva lidera SSP da predsednik Srbije podnese ostavku!

Autor:

Vesti

23.05.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je Srbiji potreban predsednik koji za prvu saradnicu ima mržnjom zatrovanu Mariniku Tepić koja je svojim insistiranjem da se Srbi proglase genocidnim narodom otvorila stare ratne rane ovog regiona, pitao je Bulatović..

"Aleksandar Vučić sve za Srbiju, a Dragan Đilas sve protiv Srbije"! Oglasio se Dejan Bulatović posle sramnog poziva lidera SSP da predsednik Srbije podnese ostavku!

Foto: TV Pink

Dejan Bulatović, narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ oglasio se o sramnom činu Dragana Đilasa nakon usvajanja rezolucije o Srebrenici.

- Nakon nezapamćene lavovske borbe koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao u proteklom periodu, a koja je krunisana njegovim današnjim govorima u Njujorku gde je jedva usvojena sramna Rezolucija o navodnom genocidu u Srebrenici, najveća politička sramota koja je zadesila Srbiju, Dragan Đilas, pozvao je predsednika Vučića da podnese ostavku uz konstataciju da, citiram ga, „Srbiji nije potreban predsednik koji se kao bori nego onaj koji pobeđuje“. Sa žaljenjem moram da konstatujem da je čovek koji je izustio ovo narodni poslanik i da kao takav kalja obraz Srbije i njenih građana samo svojim postojanjem na političkoj sceni a kamoli besprizornim delovanjem- rekao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, Dejan Bulatović.

- Da li je Srbiji potreban predsednik koji za prvu saradnicu ima mržnjom zatrovanu Mariniku Tepić koja je svojim insistiranjem da se Srbi proglase genocidnim narodom otvorila stare ratne rane ovog regiona? Da li je Srbiji potreban predsednik koji je nasilan, agresivan i manipulativan kao što je to Dragan Đilas? Da li je Srbiji potreban predsednik koji se ponaša kao pijačni nakupac sekunda i minuta medijskog prostora? Da li je Srbiji potreban predsednik koji od sedenja u fotelji prihoduje 619 miliona eura? Da li je Srbiji potreban predsednik čije sluge i podanici idu po Evropi i obijaju pragove svih srpskih neprijatelja u potrazi za onim koji će ih dovesti na vlast u Srbiji?- upitao je Bulatović.

- Ne Dragane Đilas. Srbiji ne treba besni i sujetni bivši gradonačelnik koji nema više apsolutno ničiju podršku. Srbiji nije potrebna njegova razularena banda i besni psi koji seju mržnju i nasilje. Srbiji nije potrebna podanička vlast koja će svoju zemlju da proglašava genocidnom. Srbiji nije potrebna narcisoidna konkubina koja ruši ugled i institucije ove zemlje. I na kraju, Srbiji nije potreban čovek koji nije u stanju svoju stranku da napravi već mora da je ukrade kako bi mogao da postoji na političkoj sceni. Jedini koji bi trebao, kada bi imao makar malo obraza, da podnese momentalno ostavke na sve političke funkcije i da nestane sa političke scene jeste upravo Dragan Đilas. Aleksandar Vučić je ponos Srbije i kao takav već je ušao u istoriju, a ime Dragana Đilasa će zauvek da se vezuje za nesposobnost, mutne poslove i bahatost. Ružno lice Srbije kome su građani zauvek okrenuli leđa- konstatovao je Bulatović.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (58)

Loading
KDrago

23.05.2024 22:35

Đilas je ljudska strvina.

Nena

23.05.2024 22:38

Sreća, ogromna sreća srpskog naroda jeste što je Vučić na čelu države! Opozicija bi nas prodala na keca!

Jana

23.05.2024 22:38

Djilas pripada političkoj deponiji. Svakako je on jedna od najodvratnijih ličnosti srpske politike.

Nenad

23.05.2024 22:40

Djilas treba da se skloni sa političke scene Srbije, da se uopšte ne pojavljuje nigde u javnosti. On i njegova družina su hodajuća sramota i propast!