UMRLA PRVA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA! Njen sin, ministar u novoj Vladi Srbije, objavio potresnu vest još potresnijim rečima!

Autor:

Vesti

21.05.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O Umeji, prvoj ženi muftije Zukorlića, malo se znalo.

UMRLA PRVA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA! Njen sin, ministar u novoj Vladi Srbije, objavio potresnu vest još potresnijim rečima!

Foto: Printskrin/Youtube/SANA PRESS

Dve i po godine od babove smrti, preseli i majka na bolji svijet. Svi smo Alahovi i njemu se vraćamo - objavio je Usame Zukorlić.

O Umeji Zukorlić, prvoj ženi muftije Zukorlića, malo se znalo.

Upoznali su se tokom njegovog školovanja u Jordanu, a ona je živela u Novom Pazaru sa decom, prenosi Sandžak live.

 

Priva žena je bila posvećena deci i porodici i retko se pojavljivala u medijima, ali je javnost mogla da je vidi na komemoraciji održanoj u Beogradu povodom smrti Zukorlića koji je bio i narodni poslanik u Skupštini Srbije.

 

Usame Zukorlić, predsjednik Stranke pravde i pomrenja jedan je od ministara u novoj Vladi Republike Srbije.Usame je rođen 1992. godine u gradu Konstantini u Alžiru od oca muftije Muamera Zukorlića i majke, kako on kaže, Palestinke Umeje Abu Tahe Zukorlić.

U Novom Pazaru je završio osnovnu školu, zatim srednju školu medresu Gazi Isa-beg. Obrazovanje nastavlja na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru gde diplomira na pravu, zatim na Fakultetu za islamske studije gde diplomira pedagogiju i komunikologiju.

Zvanje mastera je stekao na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru u oblasti ekonomije. Predavao je kao nastavnik u Medresi Gazi Isa-beg i radio kao asistent na pravu na Intenacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru. Trenutno je ministar bez portfelja.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading