Gradnja autoputa "Vožd Karađorđe" kreće 15. novembra! Aleksandar Vučić najavio veliku investiciju!

Autor:

Vesti

10.05.2024

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

eliki su projekti pred Lazarevcem. Kad se uradi petlja kod Čibutkovice, kada se izađe na autoput Miloš Veliki, pa se uradi put i preko Dudovice i Brajkovca, pa se spojimo od Županjca prema Lazarevcu, jer 15. novembra kreću radovi na autoputu Vožd Karađorđe, rekao je Vučić

Gradnja autoputa "Vožd Karađorđe" kreće 15. novembra! Aleksandar Vučić najavio veliku investiciju!

Foto: Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ

Predsednik Srbije i član Predsedništva SNS Aleksandar Vučić najavio je večeras, na mitingu izborne liste "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" da će 15. novembra krenuti radovi na izgradnji autoputa "Vožd Karađorđe", od Lazarevca i Mladenovca do Bora.
 

- Danas je krenula rekonstrukcija puta Veliki Crljeni - Junkovac. Veliki su projekti pred Lazarevcem. Kad se uradi petlja kod Čibutkovice, kada se izađe na autoput Miloš Veliki, pa se uradi put i preko Dudovice i Brajkovca, pa se spojimo od Županjca prema Lazarevcu, jer 15. novembra kreću radovi na autoputu Vožd Karađorđe - rekao je Vučić.

 

Istakao je da će tako biti spojen i Lazarevac sa Aranđelovcem, kao i Mali Požarevac sa Mladenovcem, ali i Mladenovac sa Aranđelovcem. 

- Time se dodatno menja i investiciona klima u Lazarevcu. Time se menja krvna slika samog Lazarevca, čitavog dela, ovog dela i našeg Beograda i naše Srbije - rekao je Vučić.

On je rekao i da narednih desetak dana neće učestvovati u kampanji za izbore 2. juna.

- Makar u narednih 10 dana, zato što je pred nama velika i važna bitka za Srbiju, za naše vitalne interese, od kojih nećemo da odustanemo. I kada su krenuli sa velikim pritiscima, sa tim da Kosovo mora da bude u članstvu Saveta Evrope, bez obzira što Priština nijednu od svojih obaveza nije ispunila, kada su krenuli sa inicijativama da ceo naš narod nazovu genocidnim, a pri tome obmanjujući nas svakodnevno i govoreći kako nije to cilj, i kako upravo mi ne govorimo istinu, a onda samo dan kasnije kažu da - naš cilj je ratna odšteta, naš cilj je podnošenje novih tužbi i revizije tužbi protiv Srbije, ne bi li naneli što je moguće veću štetu našoj zemlji - rekao je Vučić.

- U tim uslovima, naš posao je da se borimo za našu zemlju, i ne ljutite se što nam je Srbija važnija od svega drugog, i što za Srbiju moramo da se borimo, i što moramo da se posvetimo problemima koje Srbija ima - poručio je Vučić.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (36)

Loading
Milijana

10.05.2024 20:10

Sjajne vesti za Lazarevac.

Tanja

10.05.2024 20:19

Srbija bira budućnost ispunjenu velikim investicijama koje će nam promeniti život.

Olivera

10.05.2024 20:22

Vučićeva najava investicije u izgradnju autoputa "Vožd Karađorđe" obećava ekonomski razvoj i bolje puteve za građane.

Marko

10.05.2024 20:25

Veliki projekti poput autoputa "Vožd Karađorđe" su ključni za unapređenje infrastrukture i povezivanje gradova širom zemlje, što će doprineti ekonomskom napretku.