OGLASIO SE SNS: Dinka Sabahudina Gruhonjića za gradonačelnika lopovske koalicije “Splačine”

Autor:

Vesti

07.05.2024

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni kuvar te "splačine" je Vladimir Jelić iz POKS-a.

OGLASIO SE SNS: Dinka Sabahudina Gruhonjića za gradonačelnika lopovske koalicije “Splačine”

Foto: Promo foto

SNS iz Novog Sada se oglasila nakon okupljanja koalicije koja će uništiti grad Novi Sad.

"Okupila se koalicija za pljačkanje Novog Sada i unižavanje svega srpskog, za pravljenje pabova u crkvama i slavljenje Srba kao genocidnog naroda. Sramota je i imena im spominjati, ali Novosađani dobro znaju ko su osvedočeni lopovi poput Bore Solunca Novakovića, Vlade lopingera Jelića i srbomrzaca poput unuka Jevrema Brkovića, Brajana, i Dinka Sabahudina Gruhonjića.

Udružili su se svi zajedno u jednu splačinu, nalik na onu koju alkoholičar povrati posle teškog pijanstva od besomučnog mešanja različitih pića. Udružilo se kuso i repato, i kokarde i petokrake, i ustaše i partizani, i bojkotaši i oni koji bi na izbore, a samo sa jednim ciljem - da nastave pljačku Novosađana u kojoj smo ih prekinuli 2012. godine.

Glavni kuvar te splačine je Vladimir Jelić iz POKS-a, Novosađanima poznat po tome što je ukrao celu Toplanu, koja je nakon njegove vladavine bila u minusu neverovatnih 50 miliona evra! Na Limanu su neznalice, diletanti i lažni ekolozi okupljeni oko nečeg što zovu ,,Bravo”.

Predvodi ih Brajan Brković, Đilasova uzdanica i unuk crnogorskog fanatika, ekstremiste i mrzitelja Srba Jevrema Brkovića, čoveka protiv koga je 1991. podignuta optužnica za raspirivanje nacionalne mržnje zbog čega je pobegao da živi u Hrvatsku. Tu je i večiti student i profesionalni protestant Miran Pogačar.

U toj splačini do guše je i Bora Solunac Novaković, osvedočeni neradnik koji punih devet godina nije dolazio na posao, ali je uredno primao platu, akter brojnih afera - samo u aferi ,,Bulevar” je iz budžeta Novog Sada ukrao 1,3 miliona evra.

I vešto skrivane maske su konačno pale. Miloš Jovanović vajni patriota koji ne da KiM u zagrljaju sa ustašama i srbofobima prvog reda - Nenadom Čankom, Kostrešom, Dinkom Gruhonjićem, Brajanom Brkovićem unukom crnogorskog ustaše Jevrema Brkovića...
Imajući u vidu da je DSS matica DS i da su bili deo dosmanlijskog režima, jasno je da je njihova "patriotska" pozicija magla i da su Milošu Jovanoviću Čanak i Gruhonjić prirodno okruženje, koji će im kao zajednički imenitelj biti idealan kandidat za gradonačelnika.

Kad pogledate sve te njuške, šta su oni nego jedna najobičnija splačina, čiji je jedini cilj dolazak na vlast i čerupanje gradskog budžeta zarad sopstvenih interesa, jer oni drugu politiku nemaju! Pamte Novosađani šta su im oni radili. Za razliku od njih, Srpska napredna stranka i najuspešniji gradonačelnik Miloš Vučević koji je biran u tri uzastopna mandata, izgradila je pet bulevara, dok su oni uspeli jedan ceo da ukradu. Radnički Univerzitet je završen posle 20 godina nakon što je izgoreo u požaru, a tokom 12 godine vlasti SNS-a svake godine je otvarana nova fabrika a posao je dobilo novih 47.000 ljudi.

I zato će koalicija splačina ostati u prošlosti, a na izborima 2. juna u budućnost ide politika Srpske napredne stranke koja služi svojim građanima. Politika koja znači biti posvećen svojim sugrađanima svakoga dana, iz dana u dan.

Zato će 2. juna pobediti budućnost za naše porodice.
Za Novi Sad sutra!

Živeo Novi Sad, živela Srbija!"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO
 

Komentari (20)

Loading
Урош

07.05.2024 12:22

Не дајте се браћо Новосађани, Шумадија је уз вас!

Nikola

07.05.2024 12:23

Dinko je duhovni vođa autošovinista.

Nenad

07.05.2024 12:24

Samo neka se oni iz koalicije guraju i ispaštaće pred narodom za sve što žele da se pitaju.

Marko

07.05.2024 12:24

Autošivinistička kolacija bi opet da pljačka Srbiju.