VUČIĆ SE SASTAO PATRICIJOM LIPS: Važni razgovori o pitanjima koji opterećuju odnose Srbije i Nemačke! (FOTO)

Autor:

Vesti

29.04.2024

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među temama su bile i reforme u svim oblastima od značaja za evropski put Srbije, a posebno u domenima vladavine prava i unapređenja demokratskih procesa, kojima je Srbija iskreno posvećena.

VUČIĆ SE SASTAO PATRICIJOM LIPS: Važni razgovori o pitanjima koji opterećuju odnose Srbije i Nemačke! (FOTO)

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Patricijom Lips, zamenicom poslaničkog kluba CDU/CSU u Bundestagu, sa kojom je razgovarao o svim pitanjima koja trenutno opterećuju inače odlične odnose Srbije i Nemačke, kao i o jačanju saradnje u brojnim oblastima.

- Pojasnio sam pozicije Srbije o zajedničkim temama od interesa i istakao privrženost naše zemlje EU integracijama, kao i daljem snaženju ekonomskih i bilateralnih odnosa sa Nemačkom, o čemu sam imao odlične razgovore sa Fridrihom Mercom, predsednikom CSU u Minhenu, kao i sa premijerom Bavarske Markusom Zederom prilikom njegove nedavne posete našoj zemlji.



Svakako, među temama su bile i reforme u svim oblastima od značaja za evropski put Srbije, a posebno u domenima vladavine prava i unapređenja demokratskih procesa, kojima je Srbija iskreno posvećena.

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa Patricijom Lips, zamenicom šefa poslaničkog kluba CDU/CSU u Bundestagu, zaduženom za evropsku politiku i pitanja ljudskih prava - stoji na zvaničnom Instagram proflu predsednika naše zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (35)

Loading
teona

29.04.2024 12:36

zanima me kako je proslo ne sumnjam u vucica

Rajna

29.04.2024 12:37

Možemo sa Nemcima da razmenjujemo oštre političke poruke, ali oni će i dalje da ulažu u Srbiju, jer smo i pored svega najbolja destinacija.

Jovana

29.04.2024 12:39

Bilo je razgovor koji se ticao koji je evropski put Srbije u buducnosti.

Maja

29.04.2024 12:40

Predsednik Vucic je uvek spreman za razgovore koji su bitni za nasu zemlju.