VUČIĆ SUTRA SA PREDSEDNIKOM VLADE KOMONVELTA DOMINIKE!

Autor:

Vesti

17.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sastanak će se održati u Palati Srbija.

VUČIĆ SUTRA SA PREDSEDNIKOM VLADE KOMONVELTA DOMINIKE!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sa predsednikom Vlade Komonvelta Dominike Ruzveltom Skeritom u četvrtak, 18. aprila 2024. godine u 13.00 časova u Palati Srbija.

Predsednik  Vučić primiće sutra i ministra spoljnih poslova, međunarodnog poslovanja i saradnje Republike Surinam Alberta Ramdina u 12.00 časova u Palati Srbija.

Podsećanja radi, predsednik Vučić primiće sutra i akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora u Palati Srbija, saopštio je Kabinet predsednika.

Predsednik Vučić će od 11.00 časova primiti prvo Ahmeda Almenhalija, novoimenovanog ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata, a potom će akreditivno pismo predati Frančesko Marija Amoruzo, ambasador Suverenog Malteškog Reda.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa direktorom Kancelarije OEBS-a za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) Mateom Mekačijem.

Otvoren razgovor o preporukama za unapređenje izbornog procesa sa direktorom @osceorg ODIHR Mateom Mekačijem, dobrim poznavaocem naših prilika koje prati još od 2012. godine.

Razgovarali smo o svim aspektima preporuka, kao i o mogućim rešenjima u pojedinim otvorenim pitanjima, čime bi se doprinelo atmosferi većeg međusobnog poverenja, ali i veće odgovornosti svih aktera.

Istakao sam da demokratija, kao proces koji se stalno razvija, uvek ostavlja prostor za poboljšanja na svim poljima od značaja za građane, pa tako i za unapređenje izbornog procesa, kao najvažnije osnove za izražavanje slobodne volje birača - napisao je predsednik Vučić na Instagramu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (35)

Loading
Dada

17.04.2024 13:54

Sve ove činjenice i sastanci su dokaz koliko Vučić radi na jačanju bilateralnih odnosa sa državama širom sveta.

Srdjan

17.04.2024 13:54

Fantastično je videti predsednika Vučića aktivno angažovanog na jačanju diplomatskih veza sa zemljama poput Dominike i Surinama. Ovi sastanci predstavljaju korak napred ka izgradnji međunarodne saradnje i razumevanja među narodima.

Zlatko

17.04.2024 13:55

Predsednik Vučić u sklopu svojih obaveza ima veilke aktivnosti sa ambasadorima prijateljskih zemalja

Jeka

17.04.2024 13:56

Vucic nastavlja da jaca i ucvrscuje odnose sa drugim zemljama sto nasoj zemlja otvara mnoge mogucnosti