"MARINIKI SE PRIVIĐAJU REMOVI SMEĐEKOŠULJAŠI"! Vučević oštro odgovorio na sramne izjave Tepićeve: Gospođo Tepić, da li je za Vas Republika Srpska i dalje genocidna tvorevina?

Autor:

Vesti

29.03.2024

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinika Tepić iznela je skandalozne tvrdnje.

"MARINIKI SE PRIVIĐAJU REMOVI SMEĐEKOŠULJAŠI"! Vučević oštro odgovorio na sramne izjave Tepićeve: Gospođo Tepić, da li je za Vas Republika Srpska i dalje genocidna tvorevina?

Foto: mod.gov.rs

Na izjave potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić da "neki momci" od juče drže u blokadi Filozofski fakultet u Novom Sadu, a da policija gleda i ćuti, oglasio se ministar odbrane Srbije i predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.

- Nastavnici Filozofskog fakulteta u Novom Sadu zovu na skup u 12h zbog blokade fakulteta koju od juče drže neki ‘momci’, i hajke protiv profesora i novinara Dinka Gruhonjića. Obustavljena i nastava. Policija gleda i ćuti - napisala je Tepić na društvenoj mreži X.

Ocenila je i da su ljudi koji drže fakultet u blokadi, „neki novi smeđokošuljaši“.

Na ove izjave oglasili su se iz SNS, a predsednik Vučević istakao je Tepićevoj ne pada na pamet da osudi govor mržnje profesora, ali da prstom upire u studente.

- "Ženi u crnom" Mariniki Tepić se od srpskih studenata priviđaju Removi smeđekošuljaši iz dvadesetih i tridesetih godina prošloga veka.

Dakako, "ženi u crnom" ne pada na pamet da osudi govor mržnje jednog profesora, a ne studenta, koji se podrugljivo odnosi prema žrtvama srpskog naroda, koji nema pijeteta prema najvećem srpskom gradu pod zemljom Jasenovcem i koji protivpravni separatizam na Kosmetu naziva "istorijskom pravdom".

Gospođo Tepić, da li biste i Vi od hramova Srpske pravoslavne crkve da pravite pabove?

Gospođo Tepić, da li je za Vas Republika Srpska i dalje genocidna tvorevina?

Gospođo Tepić, zbog čega stajete u odbranu čoveka koji ismeva žrtve najmonstruoznijih crnokošuljaša ustaša, nad čijim su se zločinima zgražavali čak i njihovi saveznici esesovci?

U pauzi etiketiranja novosadskih studenata, vređanja Srba iz Republike Srpske i lobiranja za vojvođansku naciju, pokušajte da odgovorite na ova pitanja.

Prevashodno, Vas radi - izjavio je Vučević.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (15)

Loading
Ana

29.03.2024 12:19

Marinika i opozicija su uvek rade protiv naseg naroda i drzave.

Maki

29.03.2024 12:20

Marinika podrzava uvek mrznju i nasilje.

Maja

29.03.2024 12:22

Strana plaćenica i domaći izdajnik, e to je Marinika. Bitni su joj samo lični interesi i fotelja. Ona je bruka za Srbiju i srpski narod.

Keti

29.03.2024 12:38

Ova naša opozicija mi deluje jako neozbiljno. Ne znam sto se uopšte bave politikom.