"ONI BI VOLELI PREDSEDNIKA SLIČNOG KURTIJU!" Ana Brnabić žestoko odgovorila opoziciji!

Autor:

Vesti

18.03.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je dodala, opozicija koja govori da bi volela da vidi čoveka kao što je Aljbin Kurti na čelu Srbije, se usuđuje nešto da kaže.

"ONI BI VOLELI PREDSEDNIKA SLIČNOG KURTIJU!" Ana Brnabić žestoko odgovorila opoziciji!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Ana Brnabić

Poslanica na listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Ana Brnabić poručila je danas opozicionim poslanicima tokom polemike o Kosovu i Metohiji da "ne smeju ni reč da kažu o pogromu, da im ne bi zamerila Viola fon Kramon".

- Poštovani građani Srbije, možete da vidite kako izgleda ta njihova Srbija protiv nasilja. Ovako izgleda valjda nenasilna, tolerantna i pristojna Srbija. Samo siledžije i samo nasilnici. Ustane čovek, njihov narodni poslanik, i kaže sve najgore o Srbima sa Kosova i Metohije - rekla je Brnabić nakon što je šef poslaničke grupe Ekološki ustanak Aleksandar Jovanović optužio Gorana Rakića koji je bio na čelu Srpske liste, da je "polagao zakletvu pred Kurtijem", što je Rakić demantovao.

Brnabić je primetila da poslanici tog dela opozicije nijednom rečju nisu osudili pogrom nad Srbima na KiM.

- Ovo je vaše ogledalo. Ovo je deklaracija koju je potpisala vaša stranka. Ovo je deklaracija koju je potpisala Srbija protiv nasilja, da tzv. Kosovo hitno postane član Evropske unije. Hitno. Ne Srbija, nego nezavisno Kosovo. Zbog toga ne smete da kažete ni jednu jedinu reč o pogromu nad srpskim narodom. Zato što će se naljutiti Šenah, naljutiće se Viola fon Kramon i Tonino Picula - rekla je Brnabić.

Kako je dodala, opozicija koja govori da bi volela da vidi čoveka kao što je Aljbin Kurti na čelu Srbije, se usuđuje nešto da kaže. Šef poslanika Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta se obratio Goranu Rakiću i naveo "da je pročitao zakletvu državi Kosova", na šta je reagovao Goran Rakić poslanik na listi "Aleksnadar Vučić - Srbija ne sme da stane", rekavši da nikada nije bio poslanik u tzv. skupštini Kosova.

- Ja sam pred srpskim narodom polagao zakletvu, a i vi odlično znate da me Kurti nikada nije birao za ministra. On je izabrao vašeg ministra - Rašića, a ne Rakića - poručio je Rakić Jovanoviću.

I Rakić je prokomentarisao da deo opozicije nije juče obeležio pogrom da se ne bi zamerili "poslodavcima i briselskog administraciji".

(Tanjug)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (15)

Loading
Ivana

18.03.2024 13:46

Otprilike da je tako.

Salle

18.03.2024 14:14

Gde nađoše naziv "Srbija protiv nasilja" a sve same siledžije i nasilnici.

Maja

18.03.2024 14:27

Zaista bruka i sramota kako se ponasa opozicija ali ovo je njeno ogledalo, nasilnici i mrzitelji Srbije takav bi im bio i predsednik sigurno.

Patriota

18.03.2024 14:29

U opziciji sve nasilnik do nasilnika.