SAZNAJEMO: Uhapšen Srbin na Kosovu! KURTIJEVA POLICIJA NASTAVLJA TEROR!

Autor:

Vesti

08.03.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kosovska policija uhapsila još jednog Srbina!

SAZNAJEMO: Uhapšen Srbin na Kosovu! KURTIJEVA POLICIJA NASTAVLJA TEROR!

Foto: republika.rs

Kosovska policija uhapsila je jutros jednog Srbina na Jarinju, saznaje Republika.

Kako je ispričao izvor našeg portala, mladić je sa majkom krenuo u centralnu Srbiju, autobusom, kada ga je kosovska policija privela.

- Svi smo u šoku. Mladić je sa majkom pošao u centralnu Srbiju i kad smo stali na granici, kosovski policajci su ušli, legitimisali sve, nakon čega su dečka zamolili da izađe da mu, kako su nam rekli, nešto kažu. Od tada mu se gubi trag, a nesrećna majka je u šoku - ispričao je jedan od očevidaca za naš portal. 

Kako je dodao, majka je u šoku, jer ne zna o čemu se radi.

- Žena ne može da dođe sebi, kao ni svi mi. Uopšte ne zna razlog hapšenja. Ostala je na Jarinju, sa sve stvarima, moleći da joj daju makar neke informacije. Ovo je zaista teror kom nema kraja - kaže naš sagovornik.

Podsetimo, pre nekoliko dana kosovska policija je u severnom delu Kosovske Mitrovice uhaopsila i sedamdesetogodišnjeg Srbina, optužujući ga za navodni ratni zločin protiv civilnog stanovništva tokom 1999. godine u opštini Vučitrn.

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading