"VIŠE VOLIM BOŽIĆ!" Vučić otkrio kako će proslaviti predstojeće praznike: Obično je Danilo bio položajnik, videćemo kako će Vukan to da odradi

Autor: D.B.

Vesti

31.12.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik je govorio o praznicima, kao i njegovoj velikoj ljubavi - sportu.

"VIŠE VOLIM BOŽIĆ!" Vučić otkrio kako će proslaviti predstojeće praznike: Obično je Danilo bio položajnik,  videćemo kako će Vukan to da odradi

Foto: Prva/Printscreen


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas prokomentarisao da bi teoretski mogao da trenira i Zvezdu i Parizan, ali su svi dovoljno pametni da znaju koliko je slab i da ga ne bi uzeli da trenira mlađe generacije.

Prisetio se svog detinjstva te rekao da je trenirao košarku u Partizanu iako je bio veliki zvezdaš.

- Imao bih pravo da vodim Zvezdu kao osvedočeni navijač, ali ima i pravilo da mogu da vode oni koji su bili u juniorima - kazao je Vučić kroz smeh, te još jednom poručio da je iskreni zvezdaš, i zahvalio se ljudima iz Mege.

- Verujem da ću ove godine i da završim fakultet i nadam se da će da me prime da neke klince vodime.

Na pitanje kako predsednik slavi praznike, Vučić kaže da gleda da skloni što više papira sa stola, jer prva tri dana jaunara nema nikog u kanceariji i tada uradi najviše posla.

- Božić je važniji praznik, i to najradosniji. Badnji dan je prelep. Obično je Danilo bio položnik, sad videćemo kako će Vukan to da odradi, idemo kod mojih za Božić - kazao je Vučić.

Komentarišući nadolazeće svetsko prvenstvo, rekao je da su Englezi glavni favoriti, ali da Nemačku ne treba otpisati, te da naša reprezentacija može biti glavno iznenađenje.

- Ulaganja u sport idu dalje. Nismo još uradili dovoljno. Dali smo veliku pomoć atletskom savezu. Očekujemo da mala Angelina, i ovaj drugi mali Bošković mislim da se zove, i imamo i za bacanje koplja i verujemo da možemo da uzmemo tri medalje. Verujem da ćemo imati i Jokića i da ćemo u Parizu to da uzmemo. Ne vidim nikog drugog sem amerikanaca da mogu da nas pobede, mi verujem idemo u najboljem sastavu - kaže predsednik.

Vučić je rekao da je u Kataru "izludeo" od utakmica, te da teško podnosi poraze naših sportista.

- Sekirao sam se i oko Đokovića, ali on samo radost donosi. Idemo na dvocifren broj medalja u Parizu - optimističan je predsednik.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maja

31.12.2023 18:56

Svi se radujemo predstojećim praznicima. U krugu porodice je prelepo proslaviti Božić.