SRAMNO VREĐALI PORFIRIJA I VUČIĆA: Hoće li Jovanović i Obradović u koaliciju sa ovakvima?

Autor:

Vesti

06.12.2023

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski portal 'Indeks' objavio je sraman tekst Borisa Vukotića, pun uvreda upućenih predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i patrijarhu Porfiriju, koji je potom brže bolje preneo tajkunski list 'Danas'.

SRAMNO VREĐALI PORFIRIJA I VUČIĆA: Hoće li Jovanović i Obradović u koaliciju sa ovakvima?

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Vladimir Đukanović

 Skandalozan sadržaj brže bolje preneo je list "Danas", koji je pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka i Dragana Đilasa. Reakcija poslanika Srpske napredne stranke, Vladimira Đukanovića, nije izostala.

Đukanović je postavio pitanje liderima Novog DSS-a, Milošu Jovanoviću, i Dveri, Bošku Obradoviću, da li nameravaju ući u koaliciju s onima koji podržavaju ovakve uvredljive izjave. On je istakao da list "Danas" predstavlja medij pod kontrolom tajkuna Šolaka i Đilasa.

 

 

''Ovom Šolakovom i Đilasovom smeću je kao dobar dan citiranje jednog proustaški nastrojenog lika koji vređa srpskog patrijarha… Pitam Miloša Jovanovića, Boška Obradovića i njihove sledbenike - hoćete li sa ovakvima u koaliciju?'', napisao je Đukanović na društvenoj mreži Iks.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Maja

06.12.2023 22:44

Hrvatski mediji su dno dna sa svojim izjavama od Vučiću i Porfiriju. Treba da gledaju svoju zemlju i svoje čelnike, a ne druge zemlje.

Ena

06.12.2023 23:58

Svi su iz opozicije isti, nasilnici, lopovi i lažovi. Glas za bilo koga je glas za Đilasa.