TRI ĆERKICE U SUZAMA ZAVIJENE U CRNO: Porodična fotografija ubijenog Stefana sa Kosova steže i najtvrđa srca - bližnjima nije dozvoljeno ni da se oproste od njega

Autor:

Vesti

26.09.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo nesrećnog mladića porodica još uvek ne može da preuzme sa juga.

TRI ĆERKICE U SUZAMA ZAVIJENE U CRNO: Porodična fotografija ubijenog Stefana sa Kosova steže i najtvrđa srca - bližnjima nije dozvoljeno ni da se oproste od njega

Foto: instagram.com

U okršaju kod Banjske na Kosovu i Metohiji, stradao je jedan od Srba, Stefan N. (31) iz Zvečana.

Izvor blizak porodici, za naš portal, o Stefanu kaže da je bio porodičan čovek, živeo je sa ženom i troje mališana.

Kako saznajemo, telo nesrećnog mladića porodica još uvek ne može da preuzme sa juga. 

- Porodica je u agoniji zbog svega što su doživeli, a teroru Aljbina Kurtija očigledno nema kraja, s obzirom na to da Kurtijevoj armiji nije dovoljno što su mladića lišili života, te sada porodici ne dozvoljavaju da preuzmu telo i oproste se kako treba - navodi izvor blizak Stefanovoj porodici za Republiku.

za Stefana kažu da se bavio sportom i da je bio dečko za primer i bez ikakve mrlje.

Njegovi prijatelji, opraštali su se na društvenim mrežama od njega potresnim rečima upućujući porodici iskreno saučešće: "Hvala ti junače. Bog ti dao Carstvo Nebesko."

Foto: instagram.com

 

Podsetimo, Specijalno tužilaštvo u Prištini potvrdilo je da je pronađeno telo u reonu Banjske i to na oko 1,5 kilometar od mesta gde je došlo do sukoba Srba i Kurtijeve policije. 

U obračunu sa takozvanom kosovskom policijom u Banjskoj stradali su I. M. i B M. iz Leposavića, kao i S. N. iz Zvečana i njihovi idenstiteti su otkriveni. O ostalima se za sada čeka policija sa novim saznanjima.

U noći između subote i nedelje, oko 2.46 grupa Srba postavila je dva kamiona kao barikade u Banjskoj. Zatim dolazi kosovska policija da to ukloni, nakon čega dolazi do sukoba i tada je nastradao policajac, a drugi je ranjen.

U jutarnjim časovima u nedelju, prelazi Jarinje i Brnjak su zatvoreni dok pucnjava i okršaj i dalje traju, dok su oko 10 časova Albanci saopštili da su četiri srpska grada zone terorističke operacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (14)

Loading
Bojan

26.09.2023 09:23

Nastavlja se ubijanje i progon Srba na KiM

Dalibork

26.09.2023 09:26

Kurti je prevazišao svaku meru. Dokle više srpski narod da trpi torturu zarad Kurtijevih ciljeva. Krajnje je vreme da međunarodna zajednica reaguje.

Milena

26.09.2023 09:28

Tuga koju oseća porodica stradalog mladića je neopisiva. I pored toga, Kurti nema osećanja i nastavlja sa torturom.

Milos

26.09.2023 09:41

Strasno. Teror Kurtijev se i dalje nastavlja.