KURTI DA IM POZAVIDI! Dok Vučić u Njujorku bije bitku za Kosovo, opozicionari ga sapliću iz Beograda

Autor:

Vesti

21.09.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar finansija Siniša Mali poručio je da je razočaran, ali ne i iznenađen ovakvim pokušajima da se radi protiv svoje države.

KURTI DA IM POZAVIDI! Dok Vučić u Njujorku bije bitku za Kosovo, opozicionari ga sapliću iz Beograda

Foto: ATA Images, Tanjug, Youtube/ATV

U danu kada ceo svet treba da čuje glas Srbije o teroru koji Aljbin Kurti sprovodi nad našim sunarodnicima u južnoj pokrajini Kosovo i Metohija, u danu kad nam je, više nego ikad, potreban makar minimum zajedništva i nacionalnog jedinstva u odbrani suvereniteta i teritorijalnog integriteta zemlje, deo opozicije rešio je da zabije nož u leđa svojoj državi.

Nimalo slučajno, kako saznaje Republika, organizatori protesta, među kojima su Marinika Tepić, Nebojša Zelenović, Miroslav Aleksić i ostali oko njih okupljeni opozicionari, rešili su baš danas da potpišu papir sa pompeznim nazivom "dogovor za pobedu" (čitajte dogovor o saradnji u rušenju Aleksandra Vučića). A zašto danas? Pa zato što oko 17 časova po našem vremenu, upravo predsednik Vučić na Ist riveru u Njujorku, na zasedanju Generalne skupštine UN bije bitku za Srbiju. I dok šef države priprema govor koji će čuti cela planeta, mereći pažljivo svaku reč, u Beogradu se kuju planovi za njegovu smenu. Te planove, očekivano, kao udarnu vest prenose mediji Dragana Šolaka, ali i prištinske novine i portali. Tačno oni kojima ovaj i ovakav Vučić nije po volji.

Foto: Printscreen/Pink

Aleksandar Vučić

O tome je juče govorio i sam Vučić, ističući da njegov govor u UN mnogima neće biti po volji. Neki od njih, kao što možemo da vidimo, razotkrili su se i pre njegovog obraćanja.

Ministar finansija Siniša Mali poručio je, gostujući na TV Pink, da je razočaran, ali ne i iznenađen ovakvim pokušajima da se radi protiv svoje države.

Foto: tanjug/ap

Siniša Mali

- Izabrali su najpogrešniji mogući dan. Ovo je dan kada nam je trebalo jedinstvo u odbrani Kosova i Metohije, kada svi oko toga treba svi da se okupimo. A oni su baš danas rešili da potpisuju sporazum o rušenju Vučića. Uostalom, pokazalo se sada jasno i da su protesti za te opozicionare imali od početka samo jedan jedini cilj, a to je upravo rušenje predsednika - istakao je Mali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (29)

Loading
Aca

21.09.2023 09:53

Kurti i Opozicija su se udružili ,kako opoziciju nije sramota da ide protiv svoje države.

Maki

21.09.2023 09:54

Opozicioni lideri kao da rade sa Kurtijem u dosluhu , sa svih strana napadaju Srbiju dok Vučić nije tu i dok se on bori za stabilnost i mir svoje zemlje.

Vesna

21.09.2023 10:01

To su plodovi nad olosima,njih treba pohapsili sve i dati im da krune kukuruz

Sara

21.09.2023 10:02

Opozicija preteruje u mrznji protiv Vucica. Trebalo bi da se bore za dobrobit gradjana a ne da sire lazi i mrznju.