"KURTI SILOM OKUPIRA SEVER POKRAJINE" Završen dvosatni razgovor Vučića i Lajčaka - predsednik izrazio zabrinutost zbog ove dve stvari (FOTO)

Autor:

Vesti

30.08.2023

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je rekao da je veoma zabrinut zbog razvoja događaja na Kosovu.

"KURTI SILOM OKUPIRA SEVER POKRAJINE" Završen dvosatni razgovor Vučića i Lajčaka - predsednik izrazio zabrinutost zbog ove dve stvari (FOTO)

Foto: Printscreen/www.instagram.com/buducnostsrbijeav

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom.

- Razgovarao sam više od dva sata sa Miroslavom Lajčakom. Veoma sam zabrinut zbog razvoja događaja na KiM i Kurtijevog plana da silom okupira sever pokrajine i protera Srbe sa vekovnih ognjišta. Preneo sam to specijalnom predstavniku Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavu Lajčaku - napisao je Vučić na svom Instagram profilu.

Prethodno danas se sastao sa kongresmenom SAD Majklom Tarnerom. Sastanak je održan u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike, nakon čega se oglasio na Instagramu i poručio:

- Dobar razgovor sa kongresmenom o bilateralnim odnosima, evropskom putu Srbije i svim drugim aktuelnim regionalnim i globalnim pitanjima. Pozdravio sam dinamičan politički dijalog da predstavnicima američke administracije i Kongresa i istakao da smo posvećeni dodatnom razvijanju sveukupne saradnje sa SAD.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (72)

Loading
Nenad

30.08.2023 14:23

Ma verujem da ćemo i to pitanje nekako rešiti sa Kurtijem uz pomoć prijatelja i Boga.

Da znas

30.08.2023 16:02

@Nenad - Tu BOG ne POMAZE !

mile

30.08.2023 14:25

Nadam se da će Lajček da umiri malo onog teroristu Kurtija

Luka

30.08.2023 14:42

Moramo raditi i zalagati se situacija na KIM smiri i obezbedimo miran zivot Srbima na KIM i ova dva lidera su pokazili izuzetnu posvecenost ka tome. Jer Kurtiju se mora stati na put.