MARINIKA GAZI RODITELJE ŽRTAVA MASAKRA: Roditelji ubijene dece u "Ribnikaru" traže da se Anketni odbor ukine, a ONA NASTAVLJA PO SVOM! SRAMNO (VIDEO)

Autor:

Vesti

22.07.2023

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji žrtava ova dva masakra od samog starta isticali su da su protiv formiranja Anketnog odbora.

MARINIKA GAZI RODITELJE ŽRTAVA MASAKRA: Roditelji ubijene dece u "Ribnikaru" traže da se Anketni odbor ukine, a ONA NASTAVLJA PO SVOM! SRAMNO (VIDEO)

Foto: Tanjug/TANJA VALIČ

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, gostovala je na televiziji N1, gde je reagovala na molbu očeva i majki ubijenih mališana da se ukine Anketni odbor Skupštine Srbije o masovnim ubistvima u "Ribnikaru" i selima oko Mladenovca.

Na formiranju ovog odbora insistirala je opozicija predvođena Đilasom i Tepićevom, a Marinika je postavljena i za predsednika. Ipak, odbor je juče ukinut na molbu roditelja ubijene dece iz "Ribnikara".

Roditelji žrtava ova dva masakra od samog starta isticali su da su protiv formiranja Anketnog odbora, jer smatraju da bi njegov rad mogao da ugrozi istragu nadležnih organa, a Marinika Tepić ovim putem govorila je o tome i naglasila:

- Iskreno, potpuno razumem bol tih roditelja. Inače, smatram da niko nema tapiju na bol. Za sve nas iz opoziije je najvažniji stav porodica stradale dece, preživelih, odnosno, ranjenih, i tu sam sigurna da niko nema nikakvu dilemu i to mi je zaista jako važno da kažem - poručila je Tepićeva.

 

 

Iako su zahtevi roditelja opoziciji najvažniji, za njih Anketni odbor ipak nije ukinut.

Marinika Tepić tvrdi da su njene reči izvučene iz konteksta, iako postoji jasan video snimak iz emisije gde se tačno čuje šta je izgovoreno.

- Sačekala bih do ponedeljka da vidimo kako će se još stvari odvijati - završila je Tepićeva.

Nakon ovoga, niko od Marinikinih stranačkih i opozicionih saboraca nije se oglasio, niti ogradio od pomenute skandalozne izjave.

 BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (42)

Loading
Nikola Marković

22.07.2023 12:14

Marinika Tepić je još jednom pokazala da je jedna bedna i jadna osoba koja nema ni malo saosećanja.

Aca

22.07.2023 12:15

Opozicija ne zna drugačije da se bori za sebe nego napadima, jadno!

Tara

22.07.2023 12:16

Opozicija jedino to ume da radi, da napada, preti, vredja, laže...

Gaga

22.07.2023 12:16

Opozicija treba da smiri malo strasti!