NE BRINI, GOSPOĐO, SPROVODIMO MI ISTRAGU PROTIV VAS! VUČIĆ OŠTRO REAGOVAO: Britanska poslanica poznata po antisrpskom delovanju - napala SPC!

Autor:

Vesti

06.07.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska poslanica i predsednica Odbora za spoljnu politiku britanskog parlamenta Ališa Kerns optužila je SPC da učestvuje u švercovanju oružja iz Srbije na KiM.

NE BRINI, GOSPOĐO, SPROVODIMO MI ISTRAGU PROTIV VAS! VUČIĆ OŠTRO REAGOVAO: Britanska poslanica poznata po antisrpskom delovanju - napala SPC!

Foto: Foto/ Tanjug/ Sava Radovanović

Aleksandar Vučić

Tvrdnje britanske poslanice Ališe Kerns, poznate po antisrpskom delovanju, govore da uz policijske akcije uvode i dodatne elemente - napad na dva stuba srpskog naroda na KiM, SPC i zdravstveni sistem, rekao je Aleksandar Vučić komentarišući sramne optužbe britanske poslanice.

- Uz ove policijske akcije oni uvode napad na još dva stuba srpskog naroda na KiM, crkvu i zdravstvo. Ta gospođa će da navodno sprovodi istragu. Ne brini, gospođo, mi ćemo da reagujemo, sprovodimo istragu protiv vas, da vidimo zašto to radite i ko vas plaća za to - kazao je Vučić, navodeći potom sve napade na institucije i zaposlene u zdravstvu na KiM.

Podsetimo, britanska poslanica i predsednica Odbora za spoljnu politiku britanskog parlamenta Ališa Kerns optužila je Srpsku pravoslavnu crkvu da učestvuje u švercovanju oružja iz Srbije na Kosovo i Metohiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (49)

Loading
Vera

06.07.2023 12:52

Rušenje ugleda Srbije mora da se najoštrije osudi.

Kristina

06.07.2023 13:02

Dotična će dobiti odgovarajući odgovor.

Nana

06.07.2023 14:02

Britanska poslanica poznata po antisrpskom delovanju, napala SPC

Tijana

06.07.2023 14:02

Istraga treba da se sprovede protiv britanske poslanice da vidimo za koga radi i zasto toliko mrzi Srbiju kad moze ovako nesto da laze za SPC.