PRETE POSREDNO I PRETE DIREKTNO! Vučić bez dlake na jeziku: REKLI SU DA ĆE DA PRAVE "MALI RAČAK"

Autor:

Vesti

18.06.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da je imao brojne razgovore sa zapadnim predstavnicima u vezi sa situacijom na Kosovu i Metohiji.

PRETE POSREDNO I PRETE DIREKTNO! Vučić bez dlake na jeziku: REKLI SU DA ĆE DA PRAVE "MALI RAČAK"

Foto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

- Znate li kakav je izveštaj za koji se dočepala Kancelarija Euleksa? Znate šta piše u tom dokumentu? Pa, ništa. Pojma nemaju, ne znaju gde je levo - rekao je Vučić komentarišući ponašanje predstavnika Kvinte po pitanju uhapšenih Srba.

- Pogledajte šta oni rade - Kurti kreira kriminalnu situaciju u kojoj maltretira sve građane srpske naionalnosti. Mislio samn da to radi sam, sada tznam da ima podršku pojedinih zemalja zapada. Dovodi neke bezveznjakoviće koji nikakav legitimitet nemaju sa 1 posto u Leposaviću. Dovedu bolumentu svojih novinara da tamo provociraju ljude. Spasić pušta muziku dečko, radi honorarno u bolnici. Usudio se da kaže omiljenom novinaru Aljbina Kurtija da skloni telefon, pipnuo ga nije. Zato je uhapšen i određen mu je pritvor. A Euleks "pomno prati!". Lažovi jedni, jedino što hoćete da pratite je kako Srbi da budu proterani - rekao je predsednik Srbije.

Predsednik je prokomentarisao i pretnje koje je Beograd dobio zbog hapšenja albanskih terorista na teritoriji Srbije.

- Prete posredno i prete direktno! Rekli su da će od hapšenja da prave mali "Račak". Sreća pa niko nije stradao - rekao je Vučić.

Vučić je ponovio zahteve Srbije.

- Povucite lažne gradonačelnike, povucite takoznavnu policiju i oslobodite zarobljene Srbe - podvukao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (39)

Loading
Markic

18.06.2023 10:28

Nase je da to sprecimo

Jelena

18.06.2023 10:29

Pretnje Kurtijevih saradnika su za svaku osudu .

Tanja

18.06.2023 10:29

Kurti je prevršio svaku meru terorisanje Srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Predsednik Vučić se bori da sačuva mir i da spreči eskalacije na Kosovu i Metohiji da mogu Srbi da žive u miru.

Mia

18.06.2023 10:29

Ove pretnje Srbiji prevazilaze svaku meru! Jedini krivac za sve je Kurti!