POLITIČKO POZNANSTVO RODILO PRAVU LJUBAV: Ministarka Dubravka Đedović i kompozitor Damir Handanović staju na ludi kamen! U AVGUSTU ĆE IZGOVORITI SUDBONOSNO "DA"

Autor:

Vesti

13.06.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba Dubravke Đedović i Damira Handanovića zakazana za avgust u "Akacija open konceptu"

POLITIČKO POZNANSTVO RODILO PRAVU LJUBAV: Ministarka Dubravka Đedović i kompozitor Damir Handanović staju na ludi kamen! U AVGUSTU ĆE IZGOVORITI SUDBONOSNO "DA"

Foto: ST/Vladimir Lukić, Profimedia

Ministarka rudarstva i energetike Dubravka Đedović izgovoriće sudbonosno "da" kompozitoru i članu SNS Damiru Handanoviću, ekskluzivno saznaje Republika.

Kako otkriva dobro obavešten izvor našeg lista, ljubavna idila Dubravke Đedović i Handanovića traje već neko vreme, a nedavno su doneli odluku da ozvaniče vezu.

- Njih dvoje su se jednostavno pronašli. Aktivnost u političkom životu neminovno ih je spojila. Svadba je zakazana u avgustu. Prostor "Akacija open koncepta", gde je zakazano svadbeno veselje, zadovoljava u potpunosti ono što je Dubravka želela - priča izvor Republike.

On dodaje i da je Dubravka s Damirom našla mir nakon razvoda, koji joj nije lako pao.

- Ona je s bivšim mužem bila u braku punih 15 godina, s njim ima decu i, naravno, da razvod nije lako podnela. Ali, eto, ispostavilo se da sreća dolazi kada joj se najmanje nadamo. Tako je bilo i u njenom slučaju, a ona i ne krije da je zaljubljena. Možda nije javno govorila o tome ko je njen novi partner, ali ljubav je, saglasićemo se, teško sakriti - kaže naš izvor.

Da je Đedovićeva već izvesno vreme u emotivnoj vezi, potvrdila je i u nedavnom intervjuu za domaće medije.
Na konstataciju da je ona mlada i lepa žena i pitanje da li se pojavila nova ljubav u njenom životu, ministarka je dala potvrdan odgovor.
- Ima. To me, pored moje dece, ispunjava i čini srećnom - poručila je tada Đedovićeva.

Ministarki Dubravki Đedović poslali smo pitanje da li želi s nama da podeli detalje oko pripreme za svadbu, ali odgovor do zaključenja teksta nismo dobili, dok je kompozitor Damir Handanović kratko, kroz smeh, poručio:

- Ne dajem informacije o svom privatnom životu. Nemojte da se ljutite.

Impresivna karijera u svetu i Srbiji 

Dubravka Đedović, ministarka rudarstva i energetike
* rođena 1978. u Beogradu
* diplomirala bankarstvo i finansije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu
* bila član IO NLB Komercijalne banke
* bila direktor Regionalnog predstavništva Evropske investicione banke za zapadni Balkan, odakle je došla na ministarsku funkciju
* pre bankarske karijere, radila je u medijima i komunikacijama

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading