OČIGLEDNO JE DA KURTI HAPSI I PROGONI NEVINE SRBE: Oglasio se Petar Petković - zahtevamo oslobađanje Radoša Petrovića i Dušana Obrenovića!

Autor:

Vesti

05.06.2023

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radoš Petrović i Dušan Obrenović su uhapšeni pre bilo kakvih nemira u Zvečanu, tvrdi Petar Petković.

OČIGLEDNO JE DA KURTI HAPSI I PROGONI NEVINE SRBE: Oglasio se Petar Petković - zahtevamo oslobađanje Radoša Petrovića i Dušana Obrenovića!

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

Petar Petković

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković zahteva hitno oslobađanje nevinih Srba Radoša Petrovića i Dušana Obrenovića.

- Danas je nedelju dana kako je Kurtijeva policija otela Radoša Petrovića i Dušana Obrenovića, dok su mirno sedeli ispred opštine Zvečan! Fotografije i snimci nastali tog dana jasno dokazuju da su Radoš i Dušan uhapšeni pre bilo kakvih nemira u Zvečanu - objavio je Petković na Tviteru.

- Očigledno je da Kurti hapsi i progoni nevine Srbe! Da li ste Miroslav Lajčak, Majkl  Devenport, Lars-Gunar Vigemark, Unmik, videli ove nedvosmislene dokaze? Zahtevamo hitnu reakciju i oslobađanje nevinih Srba Radoša i Dušana - saopštio je Petković, uz video na kom se vidi trenutak kada su uhapšeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading