ŠTA SU DONELI JUČERAŠNJI IZBORI NA SEVERU KIM: Istorijski rezultat i istorijsko jedinstvo! Vučić: Srbi odlučno pokazali da neće da učestvuju u cirkusu!

Autor:

Vesti

24.04.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Srbije Aleksandar Vučić obratio se naciji nakon jučerašnjih izbora na severu KiM.

ŠTA SU DONELI JUČERAŠNJI IZBORI NA SEVERU KIM: Istorijski rezultat i istorijsko jedinstvo! Vučić: Srbi odlučno pokazali da neće da učestvuju u cirkusu!

Foto: TV Pink

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je sumirao šta su doneli jučerašnji izbori u srpskim opštinama južne pokrajine.

- Pod jedan, ovi izbori su - Izborni debakl Kurtija i Kvinte. Pod dva, imamo istorijski rezultat jer se nikad ovako nešto nije desilo na evropskom tlu, da izlaznost bude 0,019 odsto.Pod tri, ovo je pokazalo ogromno jedinstvo srpskog naroda, disciplinu i odgovornost Srba kakva nije viđena u istoriji našeg naroda, Srbi su se ponašali svesno, odgovorno i snažno, kao narod koji zna sa kakvim pretnjama se suočava, ali je pokazao volju da se suprotstavi na miran i dostojanstven način. Naš narod je uradio to na nivou da mnogi koji su se borili za pravo sebe i svoje zemlje to nisu mogli učiniti kao što je to uradio naš narod juče -rekao je lider Srbije i dodao:

- Ulice su bile prepune ljudi, ali su izborna mesta bila prazna, želeli su ljudi da pokažu da tu postoje, ali da neće da učestvuju u cirkusu koji je orghanizovala međunarodna zajednica.

Vučić je rekao i kako Kvinta podržava nezavisnost Kosova:

- Mi suštinski dijalog nemamo uopšte, mi ne razgovaramo, mi dobijamo nametnute papire, koji uvek moraju da idu u prilog Prištini, jer je Kvinta takva da mora da podržava nezavisno Kosovo. 

Srbi uprli prstom u Zapad, rekao lider Srbije.

- Srbi nisu pokazali samo da neće da učestvuju u Kurtijevim izborima, pokazali su i jasno uperili prstom da ih niko sa Zapada nije slušao, ali da ih mi u Beogradu ponekad nismo razumeli u kako teškoj poziiciji se nalaze - naveo je Vučić i dodao:

- Naš narod je juče refrendumski rekao u kojoj zemlji živi i koga neće na severu KiM.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (100)

Loading
Nikolina

24.04.2023 13:25

Srbi pokazali čvrst i jasan stav!

Milena

24.04.2023 13:26

Izbori lažni u lažnoj državi, jedino su rezultati stvarni, niko nije podržao ove izbore

Sa

24.04.2023 13:34

Slozni Srbi na KiM, sacuvace svoja ognjista

Ana

24.04.2023 13:34

Srbi su pokazali jedinstvo.